YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tietoa KR straps verkkokaupasta:

Karisma  KRtm  kelloranneke.fi

  • Osoite: Elotie 33 21360 Lieto As.
  • Sähköposti: kelloranneke@gmail.com
  • Wappi: 0405092518

Olen mikroyrityksen yrittäjä Varsinais-Suomesta :

Karisma KRtm    kelloranneke.fi on verkkokauppa, joka on kellonrannekkeisiin keskittynyt kellonranneke kauppa netissä. Tavoitteeni on tarjota laaja valikoima erilaisia kellojen rannekkeita sekä  kellonranneke tarvikkeita kaikille kelloharrastajille ja kellojen omistajille. Toimitan tuotteitamme ympäri Suomea ja keskusvarasto on Turun läheisyydessä Liedossa - paikalliset voivat noutaa tilauksensa CO/ pajalle.

Pidän siitä, että tuotteeni ovat kauniita, hyvin tehtyjä, materiaalit ovat käyttöön ja tyyliin sopivat sekä rannekkeet tuntuvat tai sitten eivät tunnut - miten vain haluat. Minä teetän Karismatm rannekkeet NahkaJaakon pajalla ja teen osan näistä myös ihan itse. Minä teetän myös Nato ja Zulu rannekkeita yksi ja kaksiosaisina erilaislla mitoilla Kiinssa, Intiassa sekä Tsekeissä, eli jos sinulla on tarve muuhu kuin standardi kokoisiin rannekkeisiin, sinun kannattaa kysyä niistä. Uskon vakaasti, että sinäkin pidät näistä .

Minulla on verkkokaupassa kolme laatuluokkaa:

Laatuluokat ovat:

  • Muokattavat custom on ykköslaadun aatelia. Tilauksesta kuvitettavat ja nimettävät Suomalaiset käsityönä tehdyt rannekkeet.
  • Premium on ykkösluokka - hyviä ja makeen näköisiä rannekkeita. Koristeellisempia tai harvinaisempia, kuin ihan tavalliset rannekkeet: enemmän yksityiskohtia tai tyyliä tukevia seikkoja - näillä päästään jo hifistelyn makuun.
  • Muut rannekkeet ovat hyviä rannekkeita, sellaisia täydellisiä arkeen ja pikku hifistelyyn. Näma on tehty huolella, muttei pilkkua viilaten.

Ja eikä siinä vielä kaikki: Muutin hinnoittelun muista kellonrannekekaupoista poikkeavaksi. Myös postimaksun hinnan. Tasaraha on kiva, selkeä ja simppeli. Eli Simo vaatehuoneelta ,99 hinnoilla ei tule meille säätämään. Se on siis tasaraha.

Annan eri laatuluokille eri takuun: 

  • Myös tavalliset rannekkeet ovat päteviä. -  kuluttajansuojalaiin palautus ja peruutusoikeus ja tuotevastuu virheistä sekä rikkinäisyydestä - tai jos et vaan tykkää.
  • Kaikilla tuotteilla on 14 vrk palautusoikeuden, jos ranneke ei ole odotusten mukainen.
  • Ykkösluokka rannekkeille annamme vuoden takuun,
  • Customoituna tehdyillä Ykkösluokka rannekkeilla on 5 vuoden takuu.
Palaute
Jos sinulla on mitä tahansa ehdotuksia jostain mitä voisin tehdä paremmin, niin olethan yhteydessä minuun! 
Kellorannekkeen tiimi  = Yrittäjä  HeliKR straps kelloranneke.fi kellon rannekeiden erikoisliike: yrittäjän kuva
Ota yhteyttä
Asiakaspalvelun sähköposti:
kelloranneke@gmail.com