KR strapsin toiminta-ajatus:

Monenlaisia rannekkeita - moneen tarpeeseen.

Status quo:

Sinulla on hyvä kello ja sen mukana tuli ranneke. Olet niihin tyytyväinen nyt. Muutaman vuoden kuluttua ranneke on loppu, mutta kello on edelleen hyvä. No, sitten jätetään kello sivuun ja ostetaan uusi rannekello. Vai?

Irrita venti mutatio est:

Me suomalaiset olemme hiukan vaatimatonta kansaa ja useimmat meistä ei halua erottua. Rumat ne koreilee. Rannekello on monelle aikarauta, ajannäyttäjä, eikä mikään koriste. Rannekello on kuitenkin saatava pysymään ranteessa, ilman suuria kustannuksia. Ei hätää, kelloranneke.fi autaa tässä. Kun olet päässyt uuden kellonrannekkeen makuun, huomaat että niitä voisi olla eri tilanteisiin, käytön mukaan sopivia. Kun olet kyllästynyt tavallisiin ns. bulkkirannekkeisiin, joita avat myös kalliimmat merkkituotteet, oletkin umpikujassa – et sittenkään! Karisma kelloranneke.fi antaa sinulle mahdollisuuden teettää ihan oma idean mukaan nahkainen kellonranneke.

Haluan kuitenkin etsiä ja tarjota rannekkeen tarvitsijoille myös uutuuksia maailmalta. Etsin maailmalta aktiivisesti eli päivittäin jänniä ideoita ja vintage tyyliä kellon rannekeisiin.

Olen määrittänyt verkkokauppaan, Karisma KR kelloranneke.fi lailliset ohjeet ja tuimitus ehdot/tavata niin, että ne suojaavat etenkin asiakasta. Kuluttajansuojalaki pitää verkkokauppaostajat turvassa, peremmassa turvassa, kuin kivijalkaliikkeiden asiakkaat - siksi viittaan useassa kodassa kysiseen lakiin. Olen myös pidentänyt Premium ja tilaustöiden takuuaikaa, sillä olen varma niiden laadusta. Laatu on monikäsitteinen sana ja haluan vältää sitä, jottei sana ole vain sanaheilinää - pyrin kuvaamaan ns. laadun kertomalla.

Haluan olla teille reilu ja siksi postitus on aina 3€, voitte toki tilata lisäksi pikakirjeen ja vaikka postiennakon, mutta niihin tulee tietenkin postin määritelemä lisämaksu. Välillä pidän kamppanjoita, jossa saa ilmaisen toimituksen esim. yli 35€ ostoksiin. Olen myös luvannut teille, että postitus on aina tiistaina tai perjantaina, ellei ole ylivoimaisia esteitä. Hinnoittelusta vielä, en tykkää itse -99 hinnoista ja ärsyynnyn niistä, enkä halua ärsyttää teitä samalla asialla.

Solvitur ad difficultates sunt:

Haluan, että rannekkeeni ovat tehty juuri siitä, mistä niiden oletetaan olevan. Olen aloittanut rannekkeiden teettämisen luotettavissa tehtaissa maailmalla eli Kiinassa ja euroopassa sekä suomalaisilta nahkapajoilta. Teetämällä saan asiakkailleni täsmällisesti sellaisia rannekkeita, kuin te tarvitsette.

Haasteena ovat eri mittayksiköt sekä rannekeiden kuvaustekstit ja neuvotteleminen tehtaiden kanssa. Yksi hankaluus on myös materilaalien luotettavuus.

Suuri ongelma on nahka. Määritelmä nahkarannenke voi tulla rannekkeen alapuolen 0,2mm paksusta nahasta, mikä on mielestäni aika vähän nahkaa. Toinen erityinen ongelma on kumi/silikoonirannekkeet, sillä niiden tarkkoja ainesosia ei kerrota missään. Kolmas ongelma on nikkeli. Taas sama dilemma materiaalin sisällössä.

 Ensimmäinen nahkapaja on NahkaJaakko. NahkaJaakko tekee mononlaista nahasta - verkkokaupasta voit tilata muita, kuin kellonrannekkeita. NahkaJaakon pajalta valmistuu NJ kellonrannekkeita. NahkaJaakon nahka on sitä, mitä sen pitää olla ja sitä löytyy monessa maassa valmistettuna sekä monella eri käsittelyllä. Rannekkeita häneltä saa useaa leveyttä ja usella koristellulla, sekä ihan vapaavalintaisella pituudella - ja hinta pysyy silti järkevänä. NahkaJaakon pajalla minäkin teen kellonrannekkeita, mutta ne hienoimmat tulee mestarin säsitä.

Kumirannekeiden, Shark metallirannekiden ja kellojen solkien kanssa olen joutunut tulemaan siihen tulokseen, että koekäytän rannekkeeni ennen julkistamista, sillä olen ite lateksi ja nikkeliallergikko. Otan allergiat siis vakavasti.

Prout cuique opus erat:

Olen aloittanut 2021 rannekkeiden teettämisen etenkin Kiinassa, sillä euroopan kellonrannekevalmistajat ovat kertakaikkiaan liian kalliita. Harva asiakkaani on valmis maksamaan 100€ ja yli tavallisen oloisesta rannekkeesta. Tavoitteeni on saada ensin perusvalikoima kaksiosaisia kierrätetyjä nailon seatbelt rannekkeita xl ja xxl kokoisina. Seuraavaksi hankin nato/zulu tekstiiliremmejä koossa xl ja xxl. Näin etenen kohti erikoiskokoja tarjovaa valikoimaa, mutta tarvitsen tarpeeksi myyntiä tavoittaakseni tämän tavoitteen kelloranneke.fi valikoimissa. Teetetyt kellonrannekkeet tunnistaa merkistä KARISMA KRtm. Edelleen kRtm kasvaa ja kehittyy terendien ja uusien ideoiden mukaan. Koska kyseessä on verkkokauppa, joka haluaa olla asiakkaiden apuna otan mielelläni vastaan tuoteideoita sekä hankin sopivan kokoisia rannekkeita eri materiaaleista.

 

 

     80-90 luvun rannekellot ilman ranneketta on kuin puutarhuri ilman puukkoa!

    Unohdetut rannekellot

    Mitä sinä teet vanhalle rannekellolle, jota en jostain syystä halua enää käyttää? kR straps sai eräästä rakkaasta kuolinpesästä laatikollisen rannekelloja ilman rannekkeita - rannekkeet olivan kuluneet loppuun, eikä silloin joskus -80 - 90luvulla tavallinen janttari kikkaillut rannekeiden vaihdon kanssa...

    Valikoimaan: