PayPal ohjeet

PayPalilla rahasi riittävät pidemmälle

Turvallisempaa ja nopeampaa

Maksa verkossa käyttämällä PayPal-salasanaa, niin vältyt taloudellisten tietojesi näppäilemiseltä. Voit olla huoletta, kun tiedät Ostajien turvan olevan saatavilla kelpoisuusvaatimukset täyttäviin ostoihin.

Eri laitteilla, eri puolilla maailmaa

Voit tehdä ostoksia miljoonien kauppiaiden valikoimista eri puolilla maapalloa ja maksaa ystävillesi takaisin lähes mistä tahansa paikasta yhden ainoan tilin kautta. Liikkeellä ollessasi hallitset tiliäsi PayPal-sovelluksessa millä tahansa laitteellasi.

Enimmäkseen maksuton, aina avoin

PayPal-tilin avaaminen ja ostaminen käyttämällä PayPalia on maksutonta, ellei siihen liity valuutan muuntoa. PayPal-palkkioita ei veloiteta, jos käytät PayPal-tilin saldoa rahan lähettämiseen perheelle ja ystäville ilman valuutan muuntoa. Muista tapahtumista saatetaan veloittaa palkkioita.

Ostajien turva

Jos verkossa ostamaasi kelpoista tuotetta ei toimiteta tai tuote ei vastaa myyjän kuvausta, PayPalin Ostajien turva saattaa korvata sinulle tuotteen koko summan toimituskuluineen. Ostajien turva voi suojata eBayssa tai muussa verkkosivustossa tekemäsi kelpoiset ostot, kun maksutapana on PayPal. Palvelua on rajoitettu ehdoin.

Mitä suoja koskee?

Suurinta osaa ostetuista tuotteista, jotka ovat postitettavissa ja eivät ole PayPalin käytäntöjen vastaisia. Tuote ei vastaa myyjän kuvausta esimerkiksi, jos ostit kirjan mutta sait DVD-levyn, ostit uuden tuotteen mutta sait käytetyn, ostit kolme tuotetta mutta sait vain kaksi, ostit aidon merkkituotteen mutta sait väärennöksen, tuote vahingoittui toimituksen aikana tai tuotteesta puuttuu oleellisia osia, eikä myyjä ilmoittanut asiasta.

Mitä suoja ei koske?

Esimerkiksi kiinteistöjä, moottoriajoneuvoja (ajoneuvotyypistä riippumatta), yksilöllisesti valmistettuja tuotteita, teollisuuskoneita, prepaid- ja lahjakortteja, henkilökohtaisesti ostettuja tuotteita ja PayPalin käytäntöjen vastaisia tuotteita. Sinun on tehtävä valitus 180 päivän kuluessa. Muussa tapauksessa korvausoikeus raukeaa.

Yleisohjeet

 

  • Valituksen voi tehdä tietyistä aineellisista ja aineettomista hyödykkeistä.
  • Koko tuotteen hinta on maksettava yhdellä kertaluontoisella maksulla.
  • Ostaja voi tehdä valituksen 180 päivän kuluessa maksun suorittamisesta.
  • Jos ostaja ja myyjä eivät pääse yhteisymmärrykseen, valituksen voi eskaloida riitautukseksi 20 päivän kuluessa valituksen tekemisestä.
  • Ostaja ei voi tehdä useita samaa maksua koskevia valituksia.

 

Maksunpalautukset

Jos toimitus jää puuttumaan tai ei vastaa kuvausta ja maksusi täyttää kelpoisuusvaatimukset, voit saada kelpoisista ostoista täyden maksunpalautuksen – toimituskuluineen.

Olemme apunasi

Saat täyden tukemme, kun sinulla on riitatilanne, valtuuttamaton tapahtuma tai jokin muu ongelma. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme.

https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/pay-online

 80-90 luvun rannekellot ilman ranneketta on kuin puutarhuri ilman puukkoa!

Unohdetut rannekellot

Mitä sinä teet vanhalle rannekellolle, jota en jostain syystä halua enää käyttää? kR straps sai eräästä rakkaasta kuolinpesästä laatikollisen rannekelloja ilman rannekkeita - rannekkeet olivan kuluneet loppuun, eikä silloin joskus -80 - 90luvulla tavallinen janttari kikkaillut rannekeiden vaihdon kanssa...

Valikoimaan: