Toimitusehdot ja -ohjeet sekä takuu ja palautusoikeus.

Tilaaminen

Kelloranneke.fi myy ainoastaan Suomen sisällä. 
Tuotesivuilla olevissa kuvissa näkyvät kellot ja muut tarvikkeet ovat tuotteen
ulkonäön havainnollistamista varten eivätkä sisälly kauppaan. 
Tuotekuvista riippumatta muistathan ihan oikeasti mitata kellosi mitat, 
että saat juuri sinun kellollesi sopivan rannekkeen.

Joskus tuote voi näkyä ostettavana netissä, vaikka näin ei kuitenkaan ole useista syistä johtuen. Tällaisissa tilanteissa tulee antamamme mokatakuu voimaan: saat ilmaisen vapaavalintaisen varastorannekkeen, hyvitämme tilatusta ranenkkeesta rahat tai jos asiakas on kiinnostunut korvaavasta tuotteesta, tarjoamme sitä joskus tilattu tuote saattaa olla matkalla, ja niin lähellä että se on jo kirjautunut varastoon - mutta jää johonkin jumiin (esin. tulliin) voimme ehdottaa odottamista, sillä mokatakuutuote tulee tilauksen mukana.
Toivotaan, että varastosaldot pysyvät myynnin mukana :)

Isompien tilauksien kohdalla, otathan yhteyttä meihin s-postitse
(kelloranneke@gmail.com) jotta voimme katsoa parhaan tarjouksen juuri sinulle.

Toimitukset 


Toimitamme lähetykset yleensä postin kautta, voit myös hakea pajaltamme sovittuna aikana. Toimituspäivät ovat seuraavana tiistaina ja seuraavana perjantaina klo: 9.00 - riippuen siis tilauksen teko päivästä.Tietenkään emme pysty lähettämään arkipyhinä tai jonkun muun syyn, kuten postien lakon vuoksi - silloin toimitus vain siirtyy seuraavaan toimituspäivään.

Tilauksen lähtiessä meiltä, sähköpostiisi tulee lähetysvahvistus. Tilauksen koosta riippuen, tilaus tulee joko kirjeenä suoraan postilaatikkoon tai antamaasi osoitetta lähimpänä olevaan postin toimipisteeseen.Kuljetusajat ovat normaalisti 1-4 arkipäivää, sijainnista riippuen.

Palautukset


Muutitko mielesi? Etkö ole tyytyväinen tuotteeseen? 
Haluatko sittenkin sen toisen rannekkeen?
Annamme kaikille tuotteillemme 14 pv palautusoikeuden, Sinä olet ostajana Suomen lain suojassa, kun ostat verkkokaupasta. Niin ja jokainen tietää hetkessä onko tuote toiveen mukainen.
Asiakas vastaa palauttamiseen liittyvistä pakkaus/postituskuluista ja voit käytää alkuperäispakkausta vain vahtamalla vastaanottajan ja lähettäjän tietojen paikkoja vaikka tarralla tai yliviivaamalla.

Kun haluat palauttaa tilauksestasi tavaraa,
otathan meihin yhteyttä ensin sähköpostitse (kelloranneke@gmail.com).

Poistotuotteilla on samat toimitusehdot, kuin muillakin tuotteilla.
Eli, jos tuote on poistotuotteiden kategoriassa, niin siinä
on yhtälainen 14 päivän palautusoikeus.

Kaupanpäälliset palautuksissa

Mikäli olet saanut tilauksen mukana jonkin tuotteen, tai muun edun kaupanpäälle, tulee myös nämä palauttaa tuotteiden yhteydessä. Kaupanpäällisiä toimitetaan yksi (1) per asiakas, ellei muuta mainita. Palautuksen ehtona on, että tuote on myyntikunnossa ja toimituspakkauksessaan

Palautuvien tuotteiden tulee siis olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Myös tuotteiden pakkausten tulee olla alkuperäisessä kunnossa.Tuotteet tulee pakata huolellisesti takaisinpostitusta varten. Karisma KR ei vastaa palautuksen yhteydessä puutteellisesti pakattujen tuotteiden rikkoontumisesta. Mikäli tuotteet eivät ole jälleenmyyntikelpoisia asiakkaan aiheuttamasta syystä, tuotteet palautetaan asiakkaalle hänen kustannuksellaan.


Eli tuote kuuluu pitää siistinä, jos mietit palauttamista.
Kokeilla toki saa, mutta Esim. Kumista valmistettujen rannekkeiden pitää olla leikkaamattomia. 
Mikäli tuote ei ole haluamasi kaltainen, Otathan yhteyttä? (kelloranneke@gmail.com) Pyrin vastaamaan kahden arkipäivän aikana.

Takuun rajoitukset:

 Takuun ulkopuolella ovat ostajan tavaralle aiheuttamat virheet, kuten

 • käyttö- tai hoito-ohjeiden laiminlyönti
 • tavaran vääränlainen tai huolimaton käsittely 
 • luovutuksen jälkeen sattunut onnettomuus.
 • Tuotteet. joissa on selkeä virhe: sovelletaan lakisääteistä virhevastuuta.
 • Tavanomainen  kuluminen ei kuitenkaan kuulu virhevastuun piiriin.
 • Takuu on Ykkösluokan rannekkeilla 1 vuosi ja Custom  rannekkeissa 5 - vuotta.
 • Tilaustuotteet valmistetaan tilauksen pohjalta, joten niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.Tilaustuotteen tunnistat tekstistä "tuote muokataan tilauksesta".

Minimitilaus


Minimitilausta ei ole. Huomaa kuitenkin, että postimaksu pakkauksineen on aina 3€, jolloin säästät suhteessa enemmän, kun teet isomman ostoksen :)

Maksutavat 


Maksupalveluiden tarjoajana käytämme Klarnaa, stripeä, MobilePay ja pankkisiirtoa. Voi myös noutaa tuotteet Elotie 33 Lieto AS. osoitteesta, mutta maksun pitää olla suoritettuna aikaisemmin. 

Hinnat ja Tuotteet 


Kellojen rannekkeet ovat kulutustavaraa. Rannekkeet altistuvat arkipäiväisessä käytössä monenlaiselle olosuhteille. Luotamme , että rannekkeemme ovat toimivia sekä luokkansa täydellinen edustaja. Haluamme, että myös sinä pystyt luottamaan tuotteisiimme.

Annamme eri laatuluokan rannekkeillemme eri takuun:

 • Olet Suomen kuluttajalakien suojassa!
 • Verkkokaupassa paremmat suojat!
 • Takuu on materiaali ja/tai valmistusvikoja vastaan.
 • Viallinen, käyttämätön tuote on aina takuun piirissä.
 • Ykkösluokka rannekkeet 1 vuoden takuun
 • custom rannekkeet 5 - vuoden takuu


Takuun piiriin ei kuitenkaan kuulu rannekkeen käytöstä johtuva kuluminen sille suunnitteltujen olosuhteiden ulkopuolella. (esim. nahkarannekkeiden käyttö kosteissa olosuhteissa.

Kelloranneke.fi-verkkokaupan hinnat ovat merkitty euroissa ja sisältävät arvonlisäveron (24%). uskon vakaasti tasaraha meininkiin, eli en puuhaa ,99 Simo vaatehuoneelta hintojen kanssa.

Varaan oikeuden teknisistä ja inhimillisistä virheistä johtuvien tuotetietojen ja hintojen korjauksiin ja tarkistuksiin.

 Tuotteiden todellinen väri ja yksityiskohdat saattavat erota verkossa nähtävien tuotekuvien ulkonäöstä, tilojen valaistuksen, laitteiden näyttöjen ja valmistuserojen takia.

En vastaa muiden kuin myymiemme  jousitappien tai solkien hajoamisesta, rannekkeen virheellisestä asentamisesta ja sitä kautta aiheutuneesta vahingosta.

Rannekkeiden asennusohjeet:

Kumirannekkeen asennusohjeet 
Nato-rannekkeen asennusohjeet 
Nahkarannekkeen asennusohjeet 
Perlon rannekkeen asennusohjeet

Marine Nationale rannekkeen asennusohjee

 

 80-90 luvun rannekellot ilman ranneketta on kuin puutarhuri ilman puukkoa!

Unohdetut rannekellot

Mitä sinä teet vanhalle rannekellolle, jota en jostain syystä halua enää käyttää? kR straps sai eräästä rakkaasta kuolinpesästä laatikollisen rannekelloja ilman rannekkeita - rannekkeet olivan kuluneet loppuun, eikä silloin joskus -80 - 90luvulla tavallinen janttari kikkaillut rannekeiden vaihdon kanssa...

Valikoimaan: