Toimitusehdot ja -ohjeet, maksaminen sekä takuu ja palautusoikeus.

Tilaaminen

Kelloranneke.fi myy ainoastaan Euroopan sisällä. 
Tuotesivuilla olevissa kuvissa näkyvät kellot ja muut tarvikkeet ovat tuotteen
ulkonäön havainnollistamista varten eivätkä sisälly kauppaan. tuotteiden väri saattaa poiketa tekniikan johdosta jonkin verrran.
Tuotekuvista riippumatta muistathan ihan oikeasti mitata kellosi mitat, 
että saat juuri sinun kellollesi sopivan rannekkeen.

Joskus tuote voi näkyä ostettavana netissä, vaikka näin ei kuitenkaan ole useista syistä johtuen. Tarjoamme sinulle silloin vastaavaa tai kalliimpaa tuotetta varastotuotteista.

MOKAtakuu

jos lähetämme jotain väärää tai tilauksestasi puuttuu jotain: Tällaisissa tilanteissa tulee antamamme mokatakuu voimaan: saat ilmaisen vapaavalintaisen varastorannekkeen, hyvitämme tilatusta rannekkeesta rahat tai jos asiakas on kiinnostunut korvaavasta tuotteesta, tarjoamme sitä joskus tilattu tuote saattaa olla matkalla, ja niin lähellä että se on jo kirjautunut varastoon - mutta jää johonkin jumiin (esim. tulliin) voimme ehdottaa odottamista, sillä mokatakuutuote tulee tilauksen mukana.
Toivotaan, että varastosaldot pysyvät myynnin mukana :)

Isompien tilauksien kohdalla, otathan yhteyttä meihin s-postit (skarisma@kelloranneke.fi ) jotta voimme katsoa parhaan tarjouksen juuri sinulle.

Toimitukset 


Toimitamme lähetykset yleensä postin kautta, voit myös hakea pajaltamme sovittuna aikana. Toimituspäivät ovat seuraavana tiistaina klo: 16.00 - riippuen siis tilauksen tekopäivästä.Tietenkään emme pysty lähettämään arkipyhinä tai jonkun muun syyn, kuten postien lakon vuoksi - silloin toimitus vain siirtyy seuraavaan toimituspäivään.

Tilauksen lähtiessä meiltä, sähköpostiisi tulee lähetysvahvistus. Tilauksen koosta riippuen, tilaus tulee joko kirjeenä suoraan postilaatikkoon tai antamaasi osoitetta lähimpänä olevaan postin toimipisteeseen.Kuljetusajat ovat normaalisti 1-4 arkipäivää, sijainnista riippuen.

Palautukset


Muutitko mielesi? Etkö ole tyytyväinen tuotteeseen? 
Haluatko sittenkin sen toisen rannekkeen?
Annamme kaikille tuotteillemme 14 pv palautusoikeuden, Sinä olet ostajana Suomen lain suojassa, kun ostat verkkokaupasta. Niin ja jokainen tietää hetkessä onko tuote toiveen mukainen.
Asiakas vastaa palauttamiseen liittyvistä pakkaus/postituskuluista ja voit käyttää alkuperäispakkausta vain vaihtamalla vastaanottajan ja lähettäjän tietojen paikkoja vaikka tarralla tai yliviivaamalla.

Kun haluat palauttaa tilauksestasi tavaraa,
otathan meihin yhteyttä ensin sähköpostitse (karisma@kelloranneke.fi) tai voit vain lähettää tuotteen takaisin + kirjoita mikä juttu!

Poistotuotteilla on samat toimitusehdot, kuin muillakin tuotteilla.
Eli, jos tuote on poistotuotteiden kategoriassa, niin siinä
on yhtäläinen 14 päivän palautusoikeus.

Kaupanpäälliset palautuksissa

Mikäli olet saanut tilauksen mukana jonkin tuotteen, tai muun edun kaupanpäälle, tulee myös nämä palauttaa tuotteiden yhteydessä. Kaupanpäällisiä toimitetaan yksi (1) per asiakas / tuote, ellei muuta mainita. 


Palautuksen ehtona on, että tuote on myyntikunnossa ja toimituspakkauksessaan

Palautuvien tuotteiden tulee siis olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Myös tuotteiden pakkausten tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Tuotteet tulee pakata huolellisesti takaisinpostitusta varten. Karisma KR ei vastaa palautuksen yhteydessä puutteellisesti pakattujen tuotteiden rikkoontumisesta. Mikäli tuotteet eivät ole jälleenmyyntikelpoisia asiakkaan aiheuttamasta syystä, tuotteet palautetaan asiakkaalle hänen kustannuksellaan.


Eli tuote kuuluu pitää siistinä, jos mietit palauttamista.
Kokeilla toki saa, mutta Esim. Kumista valmistettujen rannekkeiden pitää olla leikkaamattomia. 
Mikäli tuote ei ole haluamasi kaltainen, Otathan yhteyttä? (karisma@kelloranneke.fi)  Pyrin vastaamaan kahden arkipäivän aikana.

Takuun rajoitukset:

 Takuun ulkopuolella ovat ostajan tavaralle aiheuttamat virheet, kuten

  • käyttö- tai hoito-ohjeiden laiminlyönti
  • tavaran vääränlainen tai huolimaton käsittely 
  • luovutuksen jälkeen sattunut onnettomuus.
  • Tuotteet. joissa on selkeä virhe: sovelletaan lakisääteistä virhevastuuta.
  • Tavanomainen  kuluminen ei kuitenkaan kuulu virhevastuun piiriin.
  • Takuu on Ykkösluokan rannekkeilla 1 vuosi ja Custom  rannekkeissa 5 - vuotta.
  • Tilaustuotteet valmistetaan tilauksen pohjalta, joten niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tilaustuotteen tunnistat tekstistä "tuote muokataan tilauksesta".

Minimitilaus

Minimitilausta ei ole tavallisessa tilauksessa, mutta tavallisesti se on alennuksissa. Huomaa kuitenkin, että postimaksu pakkauksineen on aina 0-3€, jolloin säästät suhteessa enemmän, kun teet isomman ostoksen :) Mimimitilausehdot ovat aina alennuksissa ilmoitettuna selkeästi.

 

Tilaaminen

Kelloranneke.fi myy ainoastaan Suomen sisällä. 
Tuotesivuilla olevissa kuvissa näkyvät kellot ja muut tarvikkeet ovat tuotteen ulkonäön havainnollistamista varten eivätkä sisälly kauppaan.  Tuotekuvista riippumatta muistathan katsoa kellosi mitat, että saat juuri sinun kellollesi sopivan rannekkeen. Satunnaisesti varaston saldo saattaan ns. laahata perässä ja jotain tuotteet saattavat olla loppuneet varastosta, vaikka niitä olisi näyttänyt verkkokaupassa olevan, pahoittelen suuresti näitä ongelmiaTällaisissa tilanteissa hyvitämme rahat tai jos asiakas on kiinnostunut korvaavasta tuotteesta, tarjoamme sitä. Isompien tilauksien kohdalla, otathan yhteyttä meihin s-postitse (karisma@kelloranneke.fi ) jotta voimme katsoa parhaan tarjouksen juuri sinulle.

Maksutavat 

 Maksupalveluide tarjoajana käytämme  PayPal ja  PayTrail sisältäen myös MobilePayn. Voi myös noutaa tuotteet Elotie 33 Lieto AS. osoitteesta, mutta maksun pitää olla suoritettuna aikaisemmin. 

 

PayTrail:

Tietoa maksamisesta

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot

MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)
Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)
Lue lisää: walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)
Lue lisää: jousto.com

OP Lasku
OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

AfterPay
Lue lisää: afterpay.fi

Klarna: seuraa linkkejä, niin näet Klarnan käytööehtoja

Helppoa ja sujuvaa shoppailua Klarnalla. Olemme ottaneet verkkokaupassamme käyttön @klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit ostaa nyt ja maksaa ostoksesi vasta silloin, kun tilauksesi on saapunut kotiin ja olet tehnyt lopullisen ostopäätöksesi. Shoppailua niin kuin sen kuuluisikin olla. Sujuvaa ja turvallista! #smooothshopping #klarna 

Stripe:

 
Olet EU:n kuluttajalakien suojassa!

Kellojen rannekkeet ovat kulutustavaraa. Rannekkeet altistuvat arkipäiväisessä käytössä monenlaiselle olosuhteille. Luotamme , että rannekkeemme ovat toimivia sekä luokkansa täydellinen edustaja. Haluamme, että myös sinä pystyt luottamaan tuotteisiimme.

"Laki ei määrää antamaan takuuta, vaan sen antaminen on vapaaehtoista. Ilman takuutakin myyjä vastaa virheestä lain virhevastuusäännösten perusteella. Takuun on oltava ostajalle lisäetu, eli sen on annettava tälle lain säännöksiin nähden paremmat oikeudet."


Annamme rannekkeillemme eri takuun:

Kelllonrannekkeet 6 kk takuun
Käsityö rannekkeet 5 - vuoden takuu (korjaamme hajonneet tai vaihdetaan uuteen)

Takuu on materiaali ja/tai valmistusvikoja vastaan.
Viallinen, käyttämätön tuote on aina takuun piirissä.
Takuun piiriin ei kuitenkaan kuulu rannekkeen käytöstä johtuva kuluminen sille suunnitteltujen olosuhteiden ulkopuolella. (esim. nahkarannekkeiden käyttö kosteissa olosuhteissa.

Varaan oikeuden teknisistä ja inhimillisistä virheistä johtuvien tuotetietojen ja hintojen korjauksiin ja tarkistuksiin.

Tuotteiden todellinen väri ja yksityiskohdat saattavat erota verkossa nähtävien tuotekuvien ulkonäöstä, tilojen valaistuksen, laitteiden näyttöjen ja valmistuserojen takia.
En vastaa muiden kuin myymiemme jousitappien tai solkien hajoamisesta, rannekkeen virheellisestä asentamisesta ja sitä kautta aiheutuneesta vahingosta.

Rannekkeiden asennusohjeet:

Kumirannekkeen asennusohjeet 
Nato-rannekkeen asennusohjeet 
Nahkarannekkeen asennusohjeet 
Perlon rannekkeen asennusohjeet

Marine Nationale rannekkeen asennusohjeet

 

(karisma@kelloranneke.fi )
Karisma kelloranneke.fi

 

 80-90 luvun rannekellot ilman ranneketta on kuin puutarhuri ilman puukkoa!

Unohdetut rannekellot

Mitä sinä teet vanhalle rannekellolle, jota en jostain syystä halua enää käyttää? kR straps sai eräästä rakkaasta kuolinpesästä laatikollisen rannekelloja ilman rannekkeita - rannekkeet olivan kuluneet loppuun, eikä silloin joskus -80 - 90luvulla tavallinen janttari kikkaillut rannekeiden vaihdon kanssa...

Valikoimaan: