Suunnittele itse oma rannekkeesi - Suomalainen käsityö

Custom kokoelmassa tehdään itselle tai vaikka kaverille ryhmän nimen mukaan täysin sellaista, mitä sinä olet toivonut.  Rannekkeet ja epäkeskot  cuff lisäosat ovat yleensä nautaa, härkää, buffaloa, sikaa, ja koristeena voi olla python, lohi, strutsi, hirvi, peura tms, Erikoisemmat nahkatyypit tarvitsevat aina alusnahan. Alusnahka on aina pehmeää ja hiukan joustavaa, karitsaa, hirveä tai nautaa. Paksummat nahat, kute naudan, härän ja buffalon nahat ovat pääasiassa haljasnahkaa, mikä on paksua ja vahvaa. Mutta muista, että käsityönä tehty nahkajaakko.fi  ranneke sisältää käsityön työn jäljen, eroaa selvästi tehdastekoisista. 

 NahkaJaakko Liedossa tekee eritystilaukset : 

nahkajaakko@hotmail.com

nahkajaakko.fi

 

Suomalaista Karismaattista KR käsityötä. Jo koskeminen näihin herättää omistamisen halua - mikset muokkaisi ranneketta itsellesi? Toimitusaika tosin on kysynnästä johtuen ihan huomioonotettava: 3-5 viikkoa. Vastineeksi saat 5-vuoden takuun takuuehtojen mukaan tietenkin.

Näin Voit valita ranneketyypin: 

 

Näin voit valita cuff osan:

  • alaosassa avoin kohta - nykyaikaisiin älykelloihin
  • yksiosainen, eri muotoja satavilla: suorakaide kaarevareunainen...
  • eri leveydet, tällä hetkellä löytyy rannekeisiin jotka ovat15mm, 18mm, 20mm,  22-24mm, 24-26mm 
  • värin saat ehdottaa itse.

Voit valita myös:

  • Tikkauksilla vai niiteillä 
  • Laserkuviointi,  kuvioinnin rajoitteena on nahan väri; pitää olla tarpeeksi vaaleaa - tavallinen ruskea ja siitä vaalemapaan.
  • Pakotuskuviointi: valmiita malleja on hyvin paljon (kysy) ja myös oma teksti voidaan pakottaa suoraan nahkaan.

  laajeta upotuskuviotu ♻ nahkaranneke kolmeosainen

 80-90 luvun rannekellot ilman ranneketta on kuin puutarhuri ilman puukkoa!

Unohdetut rannekellot

Mitä sinä teet vanhalle rannekellolle, jota en jostain syystä halua enää käyttää? kR straps sai eräästä rakkaasta kuolinpesästä laatikollisen rannekelloja ilman rannekkeita - rannekkeet olivan kuluneet loppuun, eikä silloin joskus -80 - 90luvulla tavallinen janttari kikkaillut rannekeiden vaihdon kanssa...

Valikoimaan: