Mikä tekee hyvän Nato- JA Zulurannekkeen?

1. Laadukas materiaali kestää paremmin eikä rispaannu

Nato-ranneke on perinteisesti valmistettu balistisesta nylon hihnamateriaalista. Näissä on paljon valmistuseroja valmistajien välillä ja laadun yleensä tuntee kädessä sekä kestävyytenä pitkällä aikavälillä. Materiaali kannattaa valita lähempänä kiinteää nylonhihnaa eikä kankaista ranneketta kahdesta syystä. Canvas tyylin ranneke rispaantuu helpommin ja imee kosteuden sisäänsä kuivuen hitaammin. 

2. Kestävä viimeistely tekee rannekkeesta luotettavan

Toinen asia johon kannattaa kiinnittää huomio on rannekkeen vetokohdat. Suuremmassa osassa edullisemman luokan nato-rannekkeissa ei ole tikkauksia ollenkaan. Vetokohtien kiinnitys on silloin hoidettu joko liimalla tai sulattamalla hihna kiinni. Tämä ei ole se paras ratkaisu. Paras kiinnityskohtien vetolujuus saadaan ensin sulattamalla nylonia ja laittamalla sen päälle kestävät tikkaukset.

Myös soljen laatu on paikka josta ei kannata tinkiä, koska myös se vaikuttaa kestävyyteen. Laadukas solki on tukeva ja se on vaihdettavissa.

3. Tarpeeksi pitkä ranneke näyttää, toimii ja tuntuu paremmalta

Käyttömukavuuden kannalta on materiaalin lisäksi isossa roolissa rannekkeen pituus. Totuus on siis se, että osa nato-rannekeiden pituudesta ei yksinkertaisesti riitä. Rannekkeen käyttöpituuden pitää olla tarpeeksi pitkä, jotta loppuosan rannekkeesta saa taiteltua siististi pois roikkumasta. Vaikka rannekkeen pituus on lopulta mielipidekysymys, voi hyvänä perusmittana pitää miehille 285-300mm ja teitenkin pienemmät mitat 265-285mm naisille.

Vinkkimme laadukkaiden YKSIOSAISEN rannekkeen löytämiseen

Näillä tiedoilla laadukkaan löytyminen pitäisi olla helppoa.

Jos olet hankkimassa NATO-rannekkeita, niin suositteleen tietenkin etsimään niitä vekkokaupastamme :), mistä saat rannekkeet nopealla toimituksella, selkeällä ja sopivalla valikoimalla sekä hyvillä tuotteilla. Jos valikoimastamme ei juuri nyt löydy haluamaasi, niin kysy tai ehdota - voin teettää sopivia rannekkeita, rannekkeita on jatkuvasti myös matkalla varastoon.

MINKÄLAISIA NATO- JA ZULURANNEKKEITA ME TARJOAMME?

Kaikki NATO-rannekkeemme on eri mittaisia 145mm-290mm ja ei levyisiä. Saat kauniit ja vahvat nailon rennekkeet ja olen varma, että rannekkeeni kestää kovempaakin käyttöä. Voin siis  huoletta tarjota  kuluttajasuojalaien mukaisen takuun sekä  palautusoikeuden kaikista rannekkeistamme - verkkokaupasta ostaessasi olet vahvemmassa suojassa, kuin kivijalkakaupasta ostaessasi.

 

  Tutki tästä valikoimamme nato-rannekkeita

  Muut valikoimamme rannekkeet täältä

   80-90 luvun rannekellot ilman ranneketta on kuin puutarhuri ilman puukkoa!

  Unohdetut rannekellot

  Mitä sinä teet vanhalle rannekellolle, jota en jostain syystä halua enää käyttää? kR straps sai eräästä rakkaasta kuolinpesästä laatikollisen rannekelloja ilman rannekkeita - rannekkeet olivan kuluneet loppuun, eikä silloin joskus -80 - 90luvulla tavallinen janttari kikkaillut rannekeiden vaihdon kanssa...

  Valikoimaan: