Kaksiosaisten rannekkeiden tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt:

1. Rannekkeen 2-osainen rakenne

 kaksiosainen rakenne ei rajoita kellon käyttöä monille urheilukelloille - sellaisiin joissa on tavalliset jousitapit tai jousitappien paikat. Monissa kellorannekkeen kaksiosaisissa rannekkeissa on mukana pikajousitapit tai tavalliset jousitapit. 

2. Tikkaukset liitoskohdissa:

Tikkaukset  tektiili ja nahkarannekkeiden liitoskohdissa vahvistavat rannekkeen kestävyyttä ja tuloksena on vahva rakenne. 

3. Kestävä nailon, kumi/silikooni tai nahka materiaalina

 Nailon ja kumi on valmistusmateriaalina hyvä valinta useiden kellojen kanssa, ranneke kuivuu nopeasti ja kestää monenlaisia olosuhteita. Nahkaranneke on orgaaninen ja lämpimämmän tuntuinen kuin muut materiaalit. Nahka myös mukautuu ja muokkaustuu .sinun kehoosi

4. Konservatiivinen vaikutelma:

Perinteinen kellonranneke - luo turvallisen ja luotettavan vaikutelman kantajastaan - ei kikkailua erikoisuuksilla. Materiaaleista konservatiivisimmat ovat nahka ja teräs. jos haluat olla military henkeen konservatiivinen, vaikka sinulla olisikin äly- tai urheilukello ovat nato ja zulutyyppiset tekstiiliranenkkeet silloi sinua varten.
 80-90 luvun rannekellot ilman ranneketta on kuin puutarhuri ilman puukkoa!

Unohdetut rannekellot

Mitä sinä teet vanhalle rannekellolle, jota en jostain syystä halua enää käyttää? kR straps sai eräästä rakkaasta kuolinpesästä laatikollisen rannekelloja ilman rannekkeita - rannekkeet olivan kuluneet loppuun, eikä silloin joskus -80 - 90luvulla tavallinen janttari kikkaillut rannekeiden vaihdon kanssa...

Valikoimaan: