Älä osta Mesh metalliranneketta lukematta tätä!

Mesh metallirannekkeiden historia

Mesh metallirannekkeiden tarina alkaa Italian Milanosta. 
Alueen työläisten käsityötaidot erikoistuivat hienojakoisen metallipunoksen valmistamiseen jo 1200 luvulla.
Alunperin haarniskojen ja korujen valmistusmateriaalina käytetty punos toimi tuontitavarana ja 1800 luvulla rannekellojen yleistymisen myötä alkoi myös mesh rannekkeita näkymään kelloissa. 

Miano Mesh sininen kellonranneke yrittäjän älykellon rannekkeena

Yleistyminen

Kellovalmistajien huomio hienojakoisempiin milanese rannekkeisiin kiinnittyi n. 1920 luvulla, mutta mesh rannekkeen suosio kasvoi laajasti vasta 1970 luvulla, Omegan Ploprof Seamaster kellon ansiosta. Vaativaan sukelluskäyttöön tehdyn kellon mukana tullutta mesh ranneketta mainostettiin hain kestäväksi ja siitä nimi Shark mesh. 

Kyseinen ranneke oli kuitenkin hieman erilainen perinteisestä milanese mesh rannekkeesta siinä, että punos oli isompikokoisempaa ja väljempää. 

 

Klassista käyttömukavuutta

Nykyään Mesh rannekkeiden osalta valinnanvara on laaja ja rannekkeita löytyy hienojakoisempana milanese tyylisenä sekä isommalla punosvälillä. KR strapsin valikoimassa olevissa Milano Mesh rannekkeissa on magneetti kiinnitys - koska se on helppo ja etenkin tosi hauska tapa kiinnittää ranneke ranteeseen.
Ei ole siis mikään ihme, että vintagekelloista nykypäivän älykelloihin asti löytyy mesh tyylisiä rannekkeita. Kestävä ja hengittävä rakenne, yhdistettynä klassiseen ulkonäköön on varma yhdistelmä joka toimii aina.

Sopii myös monille allergikoille

Itse olen nikkeliallergikko, jopa varsin herkkänahkainen. Olen koekäyttänyt omaa pinkkiliilaa Milano Mesh rannekettani nyt tovin, monissa eri olosuhteissa ja olen päässyt eroon ranneihottumasta. Saan ranneihottumaa kumi-, silikooni- ja nahkarannekkeista, eli olen todella herkkis ;)

Katso tästä  Mesh metalliranneke valikoimamme.

TILAA MEILTÄ MESH RANNEKKEET HELPOSTI NETISTÄ!

 - Tilaamalla 3 ranneketta saat -25% tilauksestasi

 - Yli 35€ tilauksille saat ilmaiset toimituskulut

 - Jos et pidä rannekkeesta, palauta se meille (14 pv palautusoikeus)

 80-90 luvun rannekellot ilman ranneketta on kuin puutarhuri ilman puukkoa!

Unohdetut rannekellot

Mitä sinä teet vanhalle rannekellolle, jota en jostain syystä halua enää käyttää? kR straps sai eräästä rakkaasta kuolinpesästä laatikollisen rannekelloja ilman rannekkeita - rannekkeet olivan kuluneet loppuun, eikä silloin joskus -80 - 90luvulla tavallinen janttari kikkaillut rannekeiden vaihdon kanssa...

Valikoimaan: