poika valmiina korjaustöihin lekan kanssa kelloranneke.fi

Rannekellon kellon patterin vaihto

Rannekellon kellon patterin vaihto - kyllä vaan sää osaat

Jos sinulla on arvokello - älä lue tätä, vaan siirry ammattilaisten autettavaksi!!!

Miten tämä liittyy kellonrannekkeisiin? Hyvin  oleellisesti, sillä vanhan, tavallisen rannekellon käyttöönotto voi olla joskus hiukan hankalampaa. Mutta ei hätää, jos kellosi patteri on kuollut, voit sen vaihtaa itsekin. Mekaanisten kellojen kanssa on sit eri juttu, jos sitä ei saa vedettyä, se on vietävä kellosepälle.

Kelloseppä ottaa vähintään 25€ uuden pariston ja rannekkeen vaihtamisesta + mukavan hintainen kellonranneke suppeasta valikoimasta. Voin kyllä itsevarmasti sanoa, että kelloseppien rannekevalikoimat ovat suppeat, sillä kelloranneke.fi verkkokaupassa on taatusti enemmän valinnanvaraa n. 250 erilaista kellonranneketta!. Jos et löydä valmiiksi sopivaa ranneketta, tekee yhteistyökumppanini NahkaJaakko nahasta moneen kelloon sopivan rannekkeen.

Kellon takana on monesti sellainen esim.:  ruuvattava tai ns. snap avattava takakansi. Sen takakannen saa Auki ihan kotikonstein vaikka kumiliimalla tai pihdeillä + ruuvimeisselillä / jollain terällä, (Minä tykkään käyttää ihan tavallista veistä)ja kotona olevilla välineillä. Patteri irtoaa ihan napauttamalla tai välineelläsi. Tietenkin patteri pitää laittaa oikeinpäin ja napsauttaa paikoilleen kellon vaatimalla tavalla. Kun suljet takakantta, muista asentaa takaisin mahdolliset eristenauhat tms.  Nämä olivat todella ylimalkaiset ohjeet, mutta katso videot ja olet taas askeleen verran taitavampi.

 En sitten ota mitään ja minkälaista vastuuta kellojen pattereiden vaihtamisesta - se on iha upjoors!

Vaihto-ohjeita WikiHow englanniksi

Pariston vaihtovideoita: 

Elovelmu

parempi englanniksi 

EDC Gunner

 

kelloranneke.fi

Karisma kelloranneke.fi

Kirjoita kommentti