Kumi- ja silikoonirannekkeen hoito

Kumi- ja silikoonirannekkeen hoito

 

OHJEITA KUMIREMMIEN HUOLTOON


Kumirannekkeet vaativat vähemmän huoltoa kuin muun tyyppiset hihnat, erityisesti nahkaiset. Kumihihnat ovat aina viisaita päätöksiä, jos kelloa käytetään kovaan ja raskaaseen käyttöön.
Ne kastuvat joka kerta, kun peset kätesi. Hihnat ovat myös alttiina monille eri elementeille: tuulelle, auringolle, sateelle, rakeelle tai lumelle. Jopa ruokatahrat tai kahvitahrat saattavat jopa vahingoittaa muita, kuin kumirannkkeita. Tai jos satuit menemään uimaan uima-altaaseen ja sukelsit suoraan veteen muistamatta, että sinulla on edelleen kello päällä.
Sinun pitäisi tietää, kuinka kumiranneketta huolletaan. Tässä on joitain vaiheita:

  • Poista lika ja roskat pesemällä puhtaalla vedellä, joka on miedosti saippuaa.
  • Kiinnitä erityistä huomiota hihnan huuhteluun, jos se joutui klooriin, suolaveteen tai liikaa hikeä.
  • Kuivaa pehmeällä liinalla vain taputtelemalla ja anna sen jälkeen kuivua kunnolla ilmassa.
  • Älä altista kumihihnaa millekään, joka voi kuivata sen, kuten alkoholin tai hajuveden hankausta. Älä myöskään ota riskiä käyttää jotain muuta puhdistusainetta, kuin saippuaa kumihihnaan tai saatat katua sitä.
  • Kumihihnojen käyttöikä on 18 kuukaudesta 2 vuoteen. Jos ne kestävät näin kauan tai jopa kauemmin, ole iloinen, että olet saanut rahoillesi vastineen.

 

KELLON KUMIRANNEKKEET ÄRSYTTÄVÄT IHOASI. RATKAISUT?


Joskus käy niin, että joihinkin heidän kumihihnoihinsa kehittyy ihoallergioita. Mitä tehdä? Riippumatta siitä, kuinka paljon rakastat kumihihnojasi, ihosi saattaa joskus muuttua erittäin herkäksi kellosi rannekkeen tietylle kumimateriaalille.
Voit levittää talkkijauhetta tai vauvan voidetta vahingoittuneeseen ranteeseen. Tai mitä tahansa käyttämääsi, joka voisi vvähentää kumirannekkeen hankausta ihollasi.

Vielä parempi, vaihtoehto on se että, otat yhteyttä ihotautilääkäriin.TÄNÄÄN KUMIHINNAT OVAT SYNONYMEJA SUKELLUSKELLOILLE

Aivan kuten alkuvuosina, kumihihnat on aina liitetty sukellus- tai urheilukelloihin. Kaikkien näiden tyylityyppien arvostettujen kellojen tulee aina sisältää kumihihnavaihtoehdot tai alkuperäiset hihnat ovat itse kumia. Mitä tahansa Breitling Superocean Héritagesta Eberhard Scafograf 300:een ja Carl F. Bucherer Patravi Scubateciin – kumihihnat ovat välttämättömiä.


Ja kuten nyt tiedämme, kellojen kumiremmit ovat jo osa jokapäiväistä muotia. Ja moottoriurheilussa on käytetty myös kumihihnoja Chopardin Mille Miglia -kelloissa, joita voi nähdä kilparadalla.

 

Tiedot olen kerännyt mukaillen: www.wristwatchessentials.com

Kirjoita kommentti