karisma KR straps kelloranneke.fi ja Hellulandia yrittäjä, Heli Sarkkinen-Simola Liedon asemalta.

Yrittäjän ja Hellulandian esittely + Karisma KR straps

Yrittäjän ja Hellulandian esittely:

Hei!

Minä olen Heli ja olen toimitusjohtaja Varsinaissuomesta, tarkemmin Liedosta ja yritykseni virallinen nimi on Hellulandia. Hellulandia tekee monenlaista; sublimaatiopainatusta, käsitöitä nahasta, web designer- verkkopalveluita kuten verkkokauppoja ja vaikka kirjoitusapua, auttaa lasten kasvatuksessa ja mammamafia on äänitorvi tavallisil ja vihaisil ihimisil ja etenki naisil sekä mammamarket tarjoaa nuoruuteni muistoja sekä asennetta. Minulla on kolme verkkokauppaa: Sublipaja Hellulandia, Mammamafia.fi mammamarketti sekä Karisma KRtm kelloranneke.fi.

Miksi sivuillani näkyy koalaoita? Koska haluan olla mukana Koalakannan suojelemisessa ja Hellulandialla on omia adoptoituja koaloita. Hellulandialla on Finland supporting kolalas sivut FB:ssä, jonne julkaisen adoptiaokoaloiden ja heidän kavereiden juttuja satunnaisesti. Hellulandian Sublipaja ottaa jossain vaiheessa supprting koalas tuotesarjan myyntiin, joiden tuotosta menee 20% koaloiden suojeluun joko adoptointina tai taimihankintoina. suojellaan yhdessä koalaa ja eucalyptuspuita: KoalaG.eu kelloranneke.fi

familia societatis:

KRtm tuli minulle hiukan kuin perintönä nuorimmalta lapseltani, sillä hän siirtyi eri alalle. Heidän visio oli toimia kelloharastajien kellonranneke kauppiaina. Minun visioni hieman eroaa aikaisemmasta visiosta, sillä haluan auttaa ihmisiä valitsemaan tavalliselle vanhalle kellolleen uusi ranneke käyttötarkoituksen mukaan, tarvittavassa koossa isolle ja pienelle ihmiselle – tietysti tämä on ollut ohjenuorana jo verkkokaupan nuoruudessa. Kellorannekkeiden tarve lisääntyy koko ajan ja kelloseppien valikoimat ovat hiukan rajalliset ja ne ovat hippasen hinnakkaita. Meiltä löytyy monenlaisia kellonrannekkeita, jousitappeja, ranneketyökaluja ja blogissa on paljon ohjeita rannekeiden vaihtamiseen sekä valitsemiseen. Käy kurkkaamassa ja pidä hauskaa!

Communis globe:

Minun sydäntäni lähellä on oikeasti ekologisuus, kierrättäminen ja luonnon monimuotoisuuden sekä erilaisten metsätyyppien suojeleminen. Olen syvästi pahoillani siitä, että joudun teettämään suurimman osan rannekkeistani kaukana, mutta nahkarannekkeissa päästään jo lähemmäs tavoitetta. Suurin osa miellä tehdyistä rannekkeista, nahkarannekkeiden materiaalista on kierrätettyä, ns, roskanahasta tehtyä. Suutareiden ylijäämää, nahkakaulusteista sekä nahjkavaatteista, moottpripyörän satuloista ja mistä löytyykin tarpeeksi vahvaa ja kestävää kellonrannekkeisiin. Minun nahkarannekkeissani ei ole mainintaa kierrätetty tai ekologinen, sillä se on tapani hankkia ekologisempia rannekkeita verkkokluappaani. Haluan myös tuoda nailon rannekkeisiini ekologisen kierrätys leiman, totuudenmukaisena – tähhän menee vielä hiukan aikaa. Olen löytänyt mainioita yhteystyökumppaneita, joilla on valmiiksi hankittuna sertifikaatteja ja he myös pakkaavat ekologiseen muoviin tilaamiani rannekkeita.

 

Kirjoita kommentti