karisma KR straps kelloranneke.fi ja Hellulandia yrittäjä Heli Sarkkinen-Simola Liedon asemalta.

Yrittäjän esittely - Karisma KR straps

Yrittäjän esittely:

Hei! Minä olen Heli ja olen pienyrittäjä Varsinaissuomesta, tarkemmin Liedosta ja yrityjkseni virallinen nimi on Hellulandia. Hellulandia tekee monenlaista; sublimaatiopainatusta, käsitöitä nahasta nimellä Hellulandia, web designer- ja pihan- sekä kukkien hoito palveluita sekä minulla on kolme verkkokauppaa: kuppikauppa Hellulandia, koalaGtm sekä Karisma KRtm kelloranneke.fi.

karisma KR straps kelloranneke.fi ja Hellulandia yrittäjä Heli Sarkkinen-Simola Liedon asemalta.

familia societatis:

KRtm tuli minulle hiukan kuin perintönä nuorimmalta lapseltani, sillä hän siirtyi eri alalle. Heidän visio oli toimia kelloharastajien kellonranneke kauppiaina. Minun visioni hieman eroaa aikaisemmasta visiosta, sillä haluan auttaa ihmisiä valitsemaan tavalliselle vanhalle kellolleen uusi ranneke käyttötarkoituksen mukaan, tarvittavassa koossa isolle ja pienelle ihmiselle – tietysti tämä on ollut ohjenuorana jo verkkokaupan nuoruudessa.

suojellaan yhdessä koalaa ja eucalyptuspuita: KoalaG.eu kelloranneke.fi

Communis globe:

Minun sydäntäni lähellä on oikeasti ekologisuus, kierrättäminen ja luonnon monimuotoisuuden sekä erilaisten metsätyyppien suojeleminen. Olen syvästi pahoillani siitä, että joudun teettämään suurimman osan rannekkeistani kaukana, mutta nahkarannekkeissa päästään jo lähemmäs tavoitetta. Suurin osa nahkarannekkeiden materiaalista on kierrätettyä, ns, roskanahasta tehtyä. Suutareiden ylijäämää, nahkakaulusteista sekä nahjkavaatteista, moottpripyörän satuloista ja mistä löytyykin tarpeeksi vahvaa ja kestävää kellonrannekkeisiin. Minun nahkarannekkeissani ei ole mainintaa kierrätetty tai ekologinen, sillä se on tapani hankkia ekologisempia rannekkeita. Haluan myös tuoda nailon rannekkeisiini ekologisen kierrätys leiman, totuudenmukaisena – tähhän menee vielä hiukan aikaa.

 

Terveisin:
Heli S-S
17.5.2021 Liedossa
kelloranneke.fi yrittäjä Heli Sarkkinen-Simola kuvaa tuotekuvat ulkona tai ministudiossa

Kirjoita kommentti