karisma KR straps kelloranneke.fi ja Hellulandia yrittäjä, Heli Sarkkinen-Simola Liedon asemalta.

Yrittäjän ja Hellulandian esittely + Karisma KR straps

Yrittäjän ja Hellulandian esittely:

Hei!

Minä olen Heli ja olen toimitusjohtaja Varsinaissuomesta, tarkemmin Liedosta ja yritykseni virallinen nimi on Hellulandia. Hellulandia tekee monenlaista; sublimaatiopainatusta, käsitöitä nahasta, web designer- verkkopalveluita kuten verkkokauppoja ja vaikka kirjoitusapua,  Minulla on tällä hekellä toiminnassa verkkokauppaa: Tarveharkinta tuotteita suunnitteleva Hellulandia sekä Karisma KRtm kelloranneke.fi. Kolmas verkkokauppani tulee olemaan surprising dragon, jonka valikomaan kuuluu maagisen lohikäärmeen munia sekä muita sisutuselementtejä teemanaan tietenkin lohikäärme.

Miksi sivuillani näkyy koalaoita? Koska haluan olla mukana Koalakannan suojelemisessa ja Hellulandialla on omia adoptoituja koaloita. hellulandia.fi verkkokaupassa on koala-aiheisia tuotteita, joiden tuotolla voimme adoptoida lisää koalaoita - Jee, eikä mikää Kevyt Jee suojellaan yhdessä koalaa ja eucalyptuspuita: KoalaG.eu kelloranneke.fi

familia societatis:

KRtm tuli minulle hiukan kuin perintönä nuorimmalta lapseltani, sillä hän siirtyi eri alalle. Heidän visio oli toimia kelloharastajien kellonranneke kauppiaina. Minun visioni hieman eroaa aikaisemmasta visiosta, sillä haluan auttaa ihmisiä valitsemaan tavalliselle vanhalle kellolleen uusi ranneke käyttötarkoituksen mukaan, tarvittavassa koossa isolle ja pienelle ihmiselle – tietysti tämä on ollut ohjenuorana jo verkkokaupan nuoruudessa. Kellorannekkeiden tarve lisääntyy koko ajan ja kelloseppien valikoimat ovat hiukan rajalliset ja ne ovat hippasen hinnakkaita. Meiltä löytyy monenlaisia kellonrannekkeita, jousitappeja, ranneketyökaluja ja blogissa on paljon ohjeita rannekeiden vaihtamiseen sekä valitsemiseen. Käy kurkkaamassa ja pidä hauskaa! 

Hellulandia toimii samoissa tiloissa, kuin NahkaJaakko ja teemme erittäin paljon asioita yhteistyössä. Hellulandia on NahkaJaakon webDesigner ja mikrotuki ja NahkaJaakko toimii tehokkaasit markkinoinnissa. Tuotteita suunnittelemma ja myymme tapahtumissa yhdessä. 

Pehettä tarvitsen usein mukaan verkkokauppojen toimintaan, varastot ja toimitukset toimivat mukavasti, kun on luotetut ja rakkaat ihmiset mukana projekteissa.

Communis globe:

Minun sydäntäni lähellä on oikeasti ekologisuus, kierrättäminen ja luonnon monimuotoisuuden sekä erilaisten metsätyyppien suojeleminen. Olen syvästi pahoillani siitä, että joudun teettämään suurimman osan tuotteistamme kaukana maailmalla. toisaalta tomin Eurooppalaisten toimijoiden kanssa ja sehän on kotimaista toimintaa, eikö totta?.  Minun tuotteissani oikeesti ekologisissa paidoissa ja muissa sellaisisa on mainita eko tai luomu tai jotain sellaista ja haluan lisää vastaavia tuotteita verkkokauppoihini. Olen löytänyt mainioita yhteystyökumppaneita, joilla on valmiiksi hankittuna sertifikaatteja ja he myös pakkaavat ekologiseen pakkaukseen verkkokaupoista ostamianne tuotteita. 

 

Kirjoita kommentti