Ympäristötekoja koalan adoptointi

Ympäristötekoja koalan adoptointi

koalan adoptointi 11.11.22 kunniaksi

Päätimme sitten toteuttaa suunnitelmamme adoptoida uhanalaisia eläimia ja nyt meidän suojeluksessamme on tyttökoala Eila. Tarkoityksena on myös osallistua Eucalyptusmetsien kasvattamiseen sekä suojeluun, kunhan löydämme sopivan kohteen.

 

Karisma KR Straps adoptiokoala Eila
Karisma KR Straps adoptiokoala Eila kirje

Kiitos paljon Eilan adoptiosta!

Eila vietiin Port Stephens Koalasin huostaan ​​sen jälkeen, kun hän paloi Mambo-paloissa Salamanderissa viime vuoden lopulla.
Tuolloin hänellä oli joey nimeltä Cohen, mutta tämä oli alkanut siirtyä pois pussista ja hänen pussinsa havaittiin "imettäväksi, mutta tyhjäksi".
Eilan palovammojen vakavuuden vuoksi Cohenia hoidettiin erikseen ja vapautettiin onnistuneesti. Aluksi yhden kotihoitajistamme hoidettua Eila siirrettiin sairaalaan.
Tämä on aina tärkeä virstanpylväs koalan hoidossa, kuten siirtäminen tehohoidosta sairaalaan yleisemmälle osastolle.

Hyvä uutinen on, että hän on säilyttänyt villin ja kiihkeän käytöksensä, mikä tekee hänelle hyvää, kun hän on valmis vapautumaan. Tämä on erittäin hyvää naaraskäyttäytymistä koaloissa ja on ilo nähdä.
Hän on edelleen hyvin villi koala ja pysyy erossa hoitajista (loistava, koska tämä lupaa hyvää vapautumista varten).
Eilalla on vielä pitkä matka toipumiseen, mutta ero hänen ulkonäönsä on hämmästyttävä siitä hetkestä, jolloin hänet pelastettiin tähän päivään.
Hän on varmasti erittäin suloisen näköinen koala!
Hänen tassut ja kynnet kertovat meille todellisen tarinan siitä, kuinka pitkä hänen tiensä todelliseen paranemiseen vielä on.
Hänen tassujen pehmusteiden tulisi olla terveen mustia, mutta iho on edelleen vaaleanpunainen. Sairaalassa Eilalla on erittäin rajoitettu kiipeilyä, jotta hänen tassut paranevat,
ja käytämme vain pehmeämpää paperinkuorta vaikutusten vähentämiseen.

Kiitos vielä kerran Eilan adoptiosta, tukeanne arvostetaan suuresti.

Lämpimät terveiset,
Kerri Rodley
Koalan adoptiokoordinaattori

Kirjoita kommentti