Supersaver vs. custom ranneke?

Supersaver vs. custom ranneke?

Supersaver vs. custom ranneke?

Tämä on varsin kiinnostava kysymys, johon pitää vastata huolella ja harkiten.

Supersaver rannekkeet ovat alennushintaisia kellonrannekkeita ja ne ovat varsin päteviä käytössä. Supersaver ryhmästä löytyy laadukkaita yksittäisiä rannekkeita tai niiden loppueriä sekä oikeasti sellaisia, jotka on tarkotettu rannekemaailmaan tutustumiseen. Kellorannekemaailma ei ole yhtä kiinnostava, kuin rannekellojen maailma, sillä vintage rannekkeet voivat olla loppuun käytettyjä, rakastettuja, eikä arvokello oe enää turvassa ranteessasi.Tietysti tämä riippuu myös tarpeesta. Jos käytät ranne- tai älykelloa vain vaikka juhlissa eli aika satunnaisesti ei rannekeenkaan tarvitse olla pommin kestävä. Eli, jos kellosi on kovassa käytössä ja tarvitset duunarivahvuutta valitse natomateriaalista tai käsityönä tehty nahkaranneke ja jotkin silikonimallit ovat heavy duty diver mallia.

 

ÄLYKELLO ja kaksiosianen natoranneke festareilla mukana

PARAS KELLONRANNEKE ON SE, JOKA PITÄÄ KELLOSI TURVASSA!

 

kaksiosainen natoranneke sininen ja pinkki raita värityksellä

Tekstiiliset natomateriaalista valmistetut ja silikoni rannekkeet saattavat olla myös alennuksessa, mutta käsityö rannekkeet eivät ole koskaan alennettuun hintaan.

Miksikö? Suomessa on aika hankala hankkia rannkeekeisiin täysin sopivaa nahkaa ja nahkatöitä osaavia kumppaneita. Täällä nahka on myös varsin kallista, eikä paljoa halpene, jos tilaa suoraan vaikka Italialaista nahkaa:  ALV , tullaus ja postimaksuineen. Onneksi rannekkeeseen ei mene paljoa nahkaa, mutta myyjät myyjät myyvät isoina paloina. Niin, ja Suomessa on älyttömän suuret sivukulut palkasta, senhän kaikki jo tietävätkin. Eli materiaali + työ eivät ole nahkaverstaalla ikinä alennuksessa, joskin määräalennuksia saattaa olla tarjolla. 

Kirjoita kommentti