otetaan rennosti ja puhutaan kellonrannekkeista

otetaan rennosti ja puhutaan kellonrannekkeista

Okei, otetaan rennosti ja puhutaan kellonrannekkeista niin kuin se olisi viimeinen asia, josta tänään puhutaan. Tiedät varmaan sen tunteen, kun sun ranneke hajoaa just ennen tärkeää tapaamista, ja sä oot siinä miettinyt, että mitä ihmettä teet nyt? No, tässä tulee pelastus, tai ehkä vähän niin kuin semi-pelastus: KR Strapsin kamaa.

Meidän rannekkeet ei oo mitään huippuluokan ylellisyystavaraa, se on ihan selvä. Ne on enemmänkin semmoista tavallisen tallaajan juttua, niille duunareille, jotka ei oo valmiita laittamaan kelloonsa saman verran rahaa kuin ne laittaa vuokraan. Ja hei, ei tässä mitään häpeämistä ole, sillä me ainakin myönnetään rehellisesti, että nämä on semi-varastorannekkeita. Mutta hei, eikö semmoinen aitous olekin virkistävää?

Ja tiedätkös mitä? Meidän rannekkeet ei oo mitään massatuotantoa Kiinan tehtaista. No joo, ne on tehty Kiinassa, Intiassa, Puolassa, Tsekeissä tai jopa täällä Suomessa, mut meidän tilauksest - siks ku thedään uus tilaus siihen voi mennä jopa 6 viikkoo. Mutta hei, ainakin me kunnioitetaan monikulttuurisuutta, eikö?

Nyt voisit kysyä, että miksi hitossa sä ostaisit meidän rannekkeita eikä vaikka niitä halpoja TEMU-tuotteita Aliexpressistä? No, mieti nyt. Me emme myy mitään vitosen paitoja tai alennuksia, että ostat kuusi ja saat kaksi ilmaiseksi. Me ollaan just niin suoria kuin suomalainen saunavastaaja: tässä on hinta, tässä on laatu, valitse itse.

Ja hei, kun sun ranneke on hajonnut tai jousitappi kadonnut jonnekin mustaan aukkoon, me ollaan täällä auttamassa. Meidän homma on selkeä: me korjaamme sun ongelman nopeasti, helposti ja ilman turhaa häsläämistä. Ja hei, jos huomaat kirjoitusvirheitä sivustollamme, niin älä ihmettele.

Meidän tuottajalla on dysleksia, mikä selittää paljon. Ainakin se tekee asiasta vähän mielenkiintoisemman, eikö?

Kirjoita kommentti