Kelloranneke.fi nato intoilija, natoranneke joustava ja zylyztyle kellonrannekkeet

Nyt aika vaihtaa nato tai silikooninen arkiranneke

Eilen ihmettelin nahkaisen kellonrannekkeeni outoa tuntumaa. Se oli nahkea ja karhea. Hetken mietin mitä on nyt tapahtunut, ranneke on piloilla! Sitten päätin rauhoittua ja hengittää muutaman kerran, kunnes palaan tarkkailemaan rannekettani uudelleen. Totta, se oli nahkea ja hukan epäilyttävän oloinen, tuntuma oli todellakin karhea rannekkeen alta. Otin kellon pois ranteestani ja siinä välimaastossa oli multaa sekä hiekkaa... Ai niin, juu - mää istutin sellaiset 12 ruusua ja toisen mokoman liljoja pihalle. En kylläkään upottanut käsiäni kovinkaan syvälle maahan ja silti on multa livahtanut kelloni alle. Mut emmää voi tollaista pitää ranteessa. 

Koen olevani onnekas, sillä kotonani olevasta verkkokaupasta voin valita minkä tahansa kellonrannekkeen kellolleni. Nyt mulla on käytös sellainen huawei fit älykello ja tietenkin mulla on siiihe sopivat liitospalat.

Nato kellonranneke bond kaksiosainen

 

Jos olette lukeneet aikaisempia juttujani, niin arvaatte jo minkä rannekkeen valitsisin. Teille uusille kertoisin muutaman valintakriteeerin, ennenku alatte arvailemaan: Hengittävä, vahva ja tukeva, kestää kastumisen ja kuivuu nopeesti... Voisi olla vaikea arvata, mikä ranneke muka sopii noihin kriteereihin, ellei oo tutkinut kellonrannekkeiden materiaaleja tai ellei tiedä mieltymystäni Nato juttuihin.

Kyllä vaan, valintani on taas tänäkin keväänä natorannekkeiden vahva nailonremmi,mutta tänä vuonna olen seikkailunhaluisempi viime vuoden bond versiosta: Sinipinkki :). Alemmassa kuvassa toisin ei ole täsmälleen nato, vaan se Zulustyle versio ja vielä kaiken lisäksi yksiosaisena. Eihän yksiosaista ole järkeä laittaa älykelloon...

kelloranneke.fi kaksiosainen natoranneke sinipinkki
kelloranneke.fi valikoiman yksiosainen zulustyle nato kellonranneke sinipinkki

Jos ollaan ihan tarkkoja, voisi silikooniranneke olla useaan hommaan vileäkin parempi, mutta kun olen sellainen piiloatoopikko on valitnani turvallinen tekstiili silikoonin sijaan. Silikoonirannekehan tulee äly- urheilukellojen mukana ja on siis oletettavasti  valmistajan mielestä niihin paras... (PsSt. kokeile 2-osaista natoa, niin tiedät varmemmin kummasta pidät enemmän)

sinivalkoinen kellonranneke silikoonia / kumi seosta kelloranneke.fi verkkokaupasta


Silikoonisen rannekkeen voi tietenkin asentaa tavalliseenkin rannekelloon, jos kellon ominaisuudet sitä edellyttää. Mielestäni olisi tosi hassua laittaa viimosen  päälle kestävää ja vahvaa kumi- tai silikooniranneketta vanhaan vintagekelloon, jotta vois käytdä vaikka suihkussa, niin ettei ranneke mee piloille - äääh, Kellohan määrää rannekkeen valinnan. Mutta kun ranteessa on sellainen kello, mikä kestää on sen pariksi silikooniranneke kelinkestoltaan vaan paras. 

Ja sit taas väitellään ulkonäköasioista - en kyl lähe sille linjalle nyt ollenkaan ;)

 

Kirjoita kommentti