Musta on black

Musta on black

"Ohi syyskuun Läpi repaleisen lokakuun" "Yli taivaan Päivät niinkuin varisparvi Raahautuu"

Tästä Miljoonasateen biisin sanoituksesta puuttuu riimi - muistatko suoraan mitä siitä puuttuu?

Meillä alkaa kohta kaamos, joka on eri puolella Suomea eri. Minusta olisi mukava nähdä millainen valo on eri puolilla suomea 13:00 loka- ja marraskuussa!

Koska talvi on pimeä, on kelloranneke.fi etusivulle tullut black is black kokoelma. Mutta hei, musta on samalla meidän suosikki väri! Eli onko musta kokoelma sittenkin juhlakokoelma?

Marraskuussa on Black Friday, mutta kelloranneke.fi viettää mustaa lokakuuta ja marraskuuta samalla kertaa - toivoen valkeaa talvea. 

Minä olen hiukan vahvaa globaalia kulutusjuhlaa vastaan tai no, en hiukan vaan ihan tuntuvasti. On suorastaan älytöntä myydä samaa kamaa lähes samaan hintaan olevinaan alennuksilla. Ja minä lähden tähän toohotukseen mukaan antamalla ruhtinaallisen tarjouskoodin: black21 = 11% alennus black is black kokoelmasta 30.11. saakka. Uskon kuitenkin, että yksikään asiakkaani ei käytä alennus koodia ja se alennus on oikeastaan ihan hömppä ;).

Luulenpas että on paljon parempi "alennus", kun jokaisen rannekkeen mukaan tulee jousitapit ja neljän rannekkeen ostajalle jousitappityökalu mukaan, eikö totta?

mittaa lugiväli ja saat oikean kokoisen rannekkeen sekä jousitapit

Kirjoita kommentti