Muoti ja silikoon- /kumirannekkeet

Muoti ja silikoon- /kumirannekkeet

Tyyli ja muoti

KUMIHINNAT OVAT MYÖS YLELLISIÄ KELLOLLESI

kuten nyt tiedämme, kellojen kumiremmit ovat jo osa jokapäiväistä muotia. Ja moottoriurheilussa on käytetty myös kumihihnoja Chopardin Mille Miglia -kelloissa, joita voi nähdä kilparadalla. 

On aivan kuin omistaist 2 kelloa yhden sijaan. Kumiset silikonihihnat antavat sinulle mahdollisuuden luoda urheilullisen ja rennon ilmeen, jota ruostumaton teräs ei voi antaa sinulle. Kun olet kokoushuoneessa, laita ruostumaton hihna päälle ja työajan jälkeen, kun maalaat kaupunkia punaiseksi, laita musta kumihihna. He luulisivat, että sinulla on 2 eri kelloa, joilla on omat persoonallisuutensa.

 

 Nykypäivän nuorelle sukupolvelle, joka rakastaa kelloja, toisinaan jyrkästi kieltäytyvät käyttämästä kelloja, joissa on metalli- ja nahkaranneke. Tässä ei ole mitää ristitiitaa heidän vanhempiensa ja isovanhempiensa perintönä olevien klassisten kellojen kanssa. Kyse on pikemminkin siitä, että he haluavat vakiinnuttaa oman identiteettinsä, ja tämän päivän kumilrannekkeiden trendikkäät ja yllättävän vanhatkin tyylit antavat mahdollisuuden heidän tyylinsä päivttämiseen. Nuorempi sukupolvi pitää kumihihnojen ulkonäöstä ja tuntumasta, koska se pysyy enemmän -60 ja -70 luvun tai digitaalisen aikakauden lookissa. Nahka ja metalli ovat klassisia materiaalja, mutta useimmat nuoret eivät halua  samaistua näiden ominaisuuksien kanssa ja haluavat saada kelloilleen päivitetyn edistyneen teknologisen olemuksen. Ja kumiset rannekeet erilaisine luovine malleineen voivat antaa heille hienostuneen ja mukautavaisen vaikutelman ranteeseen.


Irrottaudu rutiineista ja pue Rolex-, Omega-, Tag Heuer-, Tudor- tai muut luksuskellosi erittäin mukavilla kumirannekkeilla. Yllättyisit kuinka tyylikkäiltä ne näyttävät uusien yllättävän laadukkaiden materiaalien ansiosta.
Kallis kellosi ansaitsee Zealanden kaltaiset vulkanoidut FKM (kumi, jolla on korkea lämmön- ja kemikaalinkestävyys) kumihihnat. Samalla ne ovat luultavasti maailman mukavimpia kellohihnoja. Laadun ja mukavuuden erinomainen yhdistelmä saa vaativimmatkin henkilöt, joilla on kalleimmat kellot, pukemaan ranteet Zealande-rannekkeilla. Sinun ei tarvitse hankkia vain yhtä hihnaa, vaan saatavilla on tietenkin useita kirkkaita värejä.

 

Sinun ei tarvitse olla urheilija tai merimies nykyään käyttääksesi kellossasi kumihihnoja. Pikemminkin jos haluat joskus vain ureheilija tai merimies-ilmeen näkyvän kellossasi. Halutessasi kumirannekkeen tyylisyistä on kyse on monipuolisuudesta, muodista ja rutiineista irtautumista. Kumihihnat eivät nykyään rajoitu edellämainittuihin rannekelloihin tai käyttämisen kultuuriin. Niitä käytetään jokapäiväisenä muotiasusteena arki- ja pukukelloissa, koska ne edustavat joustavuutta ja tyyliä, jota metalli- ja nahkahihnat eivät voi antaa.

 

SYYT, MIKSI MYÖS KUMIREMMIN VOISI HANKKIA


Muista ajat (tai ehkä olet liian nuori muistamaan), jolloin kumihihnat olivat ehdotus, joka hylättiin helposti varteenotettavana vaihtoehdona kelloille. Niissä oli epämukava istuvuus, ne olivat tahmeita eikä ranteen iho voinut hengittää niiden läpi. Ja kumirannekkeissa oli jo uutena havaittavissa haurautta ja halkeilelua. Ja ne olivat muodissa vain hetken.


5o vuotta on kulunut ja kumiteknologiassa on tapahtunut nopea vallankumous. Nyt on valtava valikoima sekä luonnon- että synteettisistä kumeista valmistettuja kellonhihnoja. Ne ovat nyt jopa muodikkaampia kuin nahka- ja metallirannekkeet. Edelleen kumirannekket ovat vertaansa vailla sukellus- ja vesikellojen rannekkeina.

Tällä hetkellä kumihihnat eivät enää ole toisarvoisia ruostumattomasta teräksestä ja nahkaisista kellorannekkeista. Ne ovat ottaneet vakaan paikan kasvavilla kellojen rannekkeiden markkinoilla monien ihailtavien ominaisuuksiensa ansiosta.
Vaikka niillä on edelleen OEM-maine alalla, koska niitä käytetään edelleen vakiintuneiden kellomerkkien alkuperäisten metalli- tai nahkarannekkeiden, erityisesti luksusmallien, korvaavina rannekkeina, on yhä enemmän kellomalleja, joiden alkuperäinen hihna on kumia tai kaksi alkuperäistä hihnaa yhdessä, joko alkuperäisen nahkaisen tai ruostumattoman teräksen hihnan kanssa.
Joka tapauksessa kumihihnat ovat kulkeneet pitkän matkan ja ovat jo hyvin juurtuneet kohdemarkkinoilleen.


Huippulaatuiset kumirannekkeet:

 

 • mieluiten olla vedenpitävä sekä makeassa että suolaisessa vedessä. Tämä on yksi kumin etu muihin hihnoihin verrattuna.
 • UVA-säteilyn kestävyys.
 • Saatavilla pitäisi olla laaja valikoima värejä ja tekstuureja.
 • Myrkytön ja allergisia reaktioita vähnetävä materiaali
 • Helppo huoltaa ja puhdistaa.
 • Sähkön johtamattomuus.
 • Tyyliltään mieluiten unisex. Sen ei pitäisi tehdä eroa, voivatko kelloa käyttää vain miehet vai naiset.
 • Rannekkeissa tulee olla varma istuvuus ja myös laaja säädettävyys.
 • Joustavuus,ja pehmeys
 • Yleensä edullisempi vaihtoehto
 • pitäisi olla kevyt metalliremmeihin verrattuna.
 • Tyylikäs, muodikas ja pysyy ajan trendissä.
 • Naarmunkestävä.
 • Jos vain mahdollista - Vaniljatuoksuinen, aina kun mahdollista peittää epämiellyttävät hajut, kun kumi reagoi hikeen ja muihin elementteihin.

 

Tiedot olen kerännyt mukaillen: www.wristwatchessentials.com

Kirjoita kommentti