Mikä tekee hyvän Nato-rannekkeen?

Mikä tekee hyvän Nato-rannekkeen?

1. Laadukas materiaali kestää paremmin eikä rispaannu

Nato-ranneke on perinteisesti valmistettu balistisesta nylon hihnamateriaalista. Näissä on paljon valmistuseroja valmistajien välillä ja laadun yleensä tuntee kädessä sekä kestävyytenä pitkällä aikavälillä. Materiaali kannattaa valita lähempänä kiinteää nylonhihnaa eikä kankaista ranneketta kahdesta syystä. Canvas tyylin ranneke rispaantuu helpommin ja imee kosteuden sisäänsä kuivuen hitaammin. 

2. Kestävä viimeistely tekee rannekkeesta luotettavan

Toinen asia johon kannattaa kiinnittää huomio on rannekkeen vetokohdat. Suuremmassa osassa edullisemman luokan nato-rannekkeissa ei ole tikkauksia ollenkaan. Vetokohtien kiinnitys on silloin hoidettu joko liimalla tai sulattamalla hihna kiinni. Tämä ei ole se paras ratkaisu. Paras kiinnityskohtien vetolujuus saadaan ensin sulattamalla nylonia ja laittamalla sen päälle kestävät tikkaukset.

Myös soljen laatu on paikka josta ei kannata tinkiä, koska myös se vaikuttaa kestävyyteen. Laadukas solki on tukeva ja se on vaihdettavissa.

3. Tarpeeksi pitkä ranneke näyttää, toimii ja tuntuu paremmalta

Käyttömukavuuden kannalta on materiaalin lisäksi isossa roolissa rannekkeen pituus. Totuus on siis se, että osa nato-rannekeiden pituudesta ei yksinkertaisesti riitä. Rannekkeen käyttöpituuden pitää olla tarpeeksi pitkä, jotta loppuosan rannekkeesta saa taiteltua siististi pois roikkumasta. Vaikka rannekkeen pituus on lopulta mielipidekysymys, voi hyvänä perusmittana pitää 285-300mm.

Vinkkimme laadukkaiden NATO-rannekkeiden löytämiseen

Näillä tiedoilla laadukkaan NATO-rannekkeen löytyminen pitäisi olla helppoa.

Jos olet hankkimassa NATO-rannekkeita, niin suosittelemme etsimään liikkeen tai verkkokaupan, mistä saat rannekkeet nopealla toimituksella, selkeällä ja laajalla valikoimalla sekä laadukkailla tuotteilla. Yleensä tuotteiden laatua kuvastaa myös myyjän tarjoama takuuaika, mikä on hyvä ottaa huomioon.

Minkälaisia NATO-rannekkeita me tarjoamme?

Kaikki NATO-rannekkeemme on 285-305mm pituisia, panostamme laadukkaaseen materialiin sekä siihen, että rannekkeemme kestää kovempaakin käyttöä. Voimme siis huoletta tarjota  neljännes vuoden (3kk) takuun sekä 14 päivän palautusoikeuden kaikista rannekkeistamme päivittäisestä käytöstä huolimatta.

 

    Tutki tästä valikoimamme nato-rannekkeita

    Muut valikoimamme rannekkeet täältä

    Kirjoita kommentti