Mietittäviä asioita - Miten valitset kumirannekkeen?

Mietittäviä asioita - Miten valitset kumirannekkeen?

VÄLILLÄ SE ON VUODENAIKA, JOKA INNOSTAA VAIHTAMAAN KELLOHINNAT


Kesäisin ihmiset, jotka arvostavat kelloaan, vaihtavat nahkarannekkeensa kumisiin vastineisiin. Nahkahihnat vaurioituvat helposti kosteuden ja myös kellon käyttäjän tuottaman hien vaikutuksesta. Ne myös tihkuvat epämiellyttävää ja myskin hajua.


Kumihihna on mukava. Itse asiassa kyse on kellon ulkonäön ja tuntuman muuttamisesta ikään kuin käyttäisit uutta kelloa joka päivä.
Monet ihmiset vannovat, että heidän parhaiten istuva ja mukavin hihna on ylivoimaisesti kumihihna. Mutta he rakastavat käyttää sitä, kun he saavat siihen kerrankin mahdollisuuden, varsinkin kesällä. Kumiranneke tarjoaa heille monenlaisia ​​vaihtoehtoja kellojen käyttämiseen. Aivan kuten kuulet ihmisten omistavan jopa 50 paria tennareita. On myös ihmisiä, jotka keräävät kelloja, mekaanisista kelloista kvartsikelloihin. Sama koskee kumiranneketta., harrastajat keräävät niitäkin.


Et todellakaan pidä mistään hihnatyypistä enemmän kuin toisesta. Rakastat kaikkia kellorannekkeitasi. Kaikki ruostumattomasta rannekkeesta nahka-, kumi- tai kangasremmiin, joka on mukava sinulle. Kyse on vain rutiinin muuttamisesta. Se tarkoittaa kelloa katsottaessa uuden arvostettavan kellon näkemistä.
On aivan kuin omistaist 2 kelloa yhden sijaan. Kumiset silikonihihnat antavat sinulle mahdollisuuden luoda urheilullisen ja rennon ilmeen, jota ruostumaton teräs ei voi antaa sinulle. Kun olet kokoushuoneessa, laita ruostumaton hihna päälle ja työajan jälkeen, kun maalaat kaupunkia punaiseksi, laita musta kumihihna. He luulisivat, että sinulla on 2 eri kelloa, joilla on omat persoonallisuutensa.


KUMIHINNAT OVAT MYÖS YLELLISIÄ KELLOLLESI


Irrottaudu rutiineista ja pue Rolex-, Omega-, Tag Heuer-, Tudor- tai muut luksuskellosi erittäin mukavilla kumirannekkeilla. Yllättyisit kuinka tyylikkäiltä ne näyttävät uusien yllättävän laadukkaiden materiaalien ansiosta.
Kallis kellosi ansaitsee Zealanden kaltaiset vulkanoidut FKM (kumi, jolla on korkea lämmön- ja kemikaalinkestävyys) kumihihnat. Samalla ne ovat luultavasti maailman mukavimpia kellohihnoja. Laadun ja mukavuuden erinomainen yhdistelmä saa vaativimmatkin henkilöt, joilla on kalleimmat kellot, pukemaan ranteet Zealande-rannekkeilla. Sinun ei tarvitse hankkia vain yhtä hihnaa, vaan saatavilla on tietenkin useita kirkkaita värejä.

SYYT, MIKSI MYÖS KUMIREMMIN VOISI HANKKIA


Muista ajat (tai ehkä olet liian nuori muistamaan), jolloin kumihihnat olivat ehdotus, joka hylättiin helposti varteenotettavana vaihtoehdona kelloille. Niissä oli epämukava istuvuus, ne olivat tahmeita eikä ranteen iho voinut hengittää niiden läpi. Ja kumirannekkeissa oli uutena havaittavissa haurautta ja halkeilelua. Ja ne olivat muodissa vain hetken. Mutta et luultavasti muista, koska se oli vuosikymmeniä sitten.
5o vuotta on kulunut ja kumiteknologiassa on tapahtunut nopea vallankumous. Nyt on valtava valikoima sekä luonnon- että synteettisistä kumeista valmistettuja kellonhihnoja. Ne ovat nyt jopa muodikkaampia kuin nahka- ja metallirannekkeet. Edelleen kumirannekket ovat vertaansa vailla sukellus- ja vesikellojen rannekkeina.


Huippulaatuiset kuvmirannekkeet:

 • Sen tulisi mieluiten olla vedenpitävä sekä makeassa että suolaisessa vedessä. Tämä on yksi kumin etu muihin hihnoihin verrattuna.
 • UVA-säteilyn kestävyys.
 • Saatavilla pitäisi olla laaja valikoima värejä ja tekstuureja.
 • Myrkytön ja allergisia reaktioita vähnetävä materiaali
 • Helppo huoltaa ja puhdistaa.
 • Sähkön johtamattomuus.
 • Tyyliltään mieluiten unisex. Sen ei pitäisi tehdä eroa, voivatko kelloa käyttää vain miehet vai naiset.
 • Rannekkeissa tulee olla varma istuvuus ja myös laaja säädettävyys.
 • Joustavuus,ja pehmeys
 • Yleensä edullisempi vaihtoehto
 • Sen pitäisi olla kevyt metalliremmeihin verrattuna.
 • Tyylikäs, muodikas ja pysyy ajan trendissä.
 • Naarmunkestävä.
 • Jos vain mahdollista - Vaniljatuoksuinen, aina kun mahdollista peittää epämiellyttävät hajut, kun kumi reagoi hikeen ja muihin elementteihin.


MIKÄ ON OIKEA KUMIHIHNA MINULLE?


Persoonallisuutesi pitäisi olla paras mittari sille, mitkä kumihihnat sopivat sinulle parhaiten.

 • Mitkä ovat suosikkivärisi?
 • Vaikuttavatko väriteemat mielialaasi?
 • Onko kumin joustavuus sinulle tärkeää?
 • Onko sinulle tärkeää, että voit ottaa kumisen rannekellon mukaasi, kun olet veden alla tai alttiina vedelle?
 • Oletko urheilullinen vai oletko vain iloinen kirjan lukemisesta, mutta sinulla on tyylikäs kuminen rannekello ranteessa?
 • Seuraatko elintärkeitä toimintojasi koko ajan?
 • Seuraatko, kuinka monta askelta sinun on otettava päivittäin saavuttaaksesi terveystavoitteesi? Tämä tarkoittaa, että tarvitset digitaalisen kellon kumihihnalla, joka tallentaa kaikki kehosi rekisteröimät tärkeät merkit (kellon kautta)
 • Harkitse myös, minkä tyyppinen kumi toimii hyvin ihosi kemian kanssa. Tietyt materiaalit eivät yksinkertaisesti reagoi hyvin ihotyyppisi kanssa ja aiheuttavat allergioita. Valitse luonnon NBR-kumista, synteettisestä polymeerikumista, silikonista tai muista markkinoilla olevista kumimateriaaleista. Voit aina löytää tarpeisiisi täydellisen sopivan lukuisista vaihtoehdoista.


Tällä hetkellä kumihihnat eivät enää ole toisarvoisia ruostumattomasta teräksestä ja nahkaisista kellorannekkeista. Ne ovat ottaneet vakaan paikan kasvavilla kellojen rannekkeiden markkinoilla monien ihailtavien ominaisuuksiensa ansiosta.
Vaikka niillä on edelleen OEM-maine alalla, koska niitä käytetään edelleen vakiintuneiden kellomerkkien alkuperäisten metalli- tai nahkarannekkeiden, erityisesti luksusmallien, korvaavina rannekkeina, on yhä enemmän kellomalleja, joiden alkuperäinen hihna on kumia tai kaksi alkuperäistä hihnaa yhdessä, joko alkuperäisen nahkaisen tai ruostumattoman teräksen hihnan kanssa.


Joka tapauksessa kumihihnat ovat kulkeneet pitkän matkan ja ovat jo hyvin juurtuneet kohdemarkkinoilleen.

Tiedot olen kerännyt mukaillen: www.wristwatchessentials.com

Kirjoita kommentti