Lahjaksi rannekello

Lahjaksi rannekello

Nyt on se hetki, kun laitan taas jakoon Kivoja ja kestäviä Madison Candytime rannekelloja. Nyt starttaa etäisyyskilpailu eli pohjoisin ja eteläisin tilaaja saavat rannekellon kuukauden eka ja kolmas viikko! Viime vuonna oli näihin aikoihin kysely, jonka palkkioksi sai saman kellon.

Miksi tämänlainen palkinto? No, joskus sattuu ja tapahtuu juttuja. Minulla on ollut tapana käydä kurkistelemassa erilaisiin huutokauppoihin ja välillä niistä jää jänniä hakintoja ns. käteen. Kerran oli Madison Candytime rannekelloja myynnissä. Ok, kiinnostavaa, sillä minä puuhailen kellonrannekkeiden kanssa. Vautsi! kukaan ei ole huutanut niitä! Kyl mää vaan huudan! Niin tein ja parin päivän päästä tuli ilmo: Sinulla oli voittava huuto. Postimaksut + muutama € oli huudon hinta ja ajttelin ettei muutama rannekello oo paha. Kuvissa näkyi kahta väriä n. 8 kpl. Hiukan ihmettelin mielestäni korkeaa postimaksua, mutta ei siinä mikään auttanut.

Muutaman päivän päästä menin paikalliseen ja tuttuun postiin noutamaan innoissani pakettiani. Myyjä katosi takahuoneeseen ja tuli kohta takasin sanoen ettei sitä pakettia nyt ihan helposti löydy - tavallisesti minulle tulevat tilaukset ovat isossa pussissa. Hetken etsittyään jokaisesta hyllystä hän tuli vähän nolona, posket punaisena takaisin tiskille ja sanoi ettei nyt löydy mistään. Hänen ollessa kiireisenä etsimässä näin lattialla, tiskin takana olevan seinäkkeen vieressä todella ison paketin, joka oli teipattu huolella joka puolelta. Kysyin myyjältä: "Tota, voisko se olla toi tosa lattial?". Katsottiin yhdessä ISOA osoitelappua ja minun nimenihän siinä oli. Järkyttävän kokoinen laatikko! 60*60*50cm. Mielestäni ostin siis kahdeksan rannekelloa, uuuuh...

Kotona aukaisin suurella vaivalla puukkojen ja saksien avulla laatikon. Laatikon sisällä oli varmaan 200 rannekelloa. Jokainen värikäs, kumirannekkeinen rannekello on pakattuna erikseen oransiin, vesitiiviiseen ja kaulaan laitettavaan muovipussiin. Hienosti pakattuja kelloja, ajattelin. Luin uudelleen myynti/ huutoilmoituksen ja kyllä siellä sanottiin määrän olevan jotain 150-250 kpl, erivärisiä rannekelloja ja että niiden käyttämättömät patterit ovat luultavasti tyhjentyneet varastoinnin aikana.

madison candytime rannekello Karisma straps kisan palkinto

Nyt minulla on siis täysin käyttökelpoisia värikkäitä kellonrannekkeita ihan vaan muutama ja niihin pitää saada uudet patterit. Opettelin ite vaihtamaan patterit muutamaan kelloon ja vaikka oletus on niiden menettävän vesitiiviytensä, ovat ne suihkunkestäviä. Kestäviä muutenkin, sillä annoin muutaman niistä pojalleni, jolla meni aikaisemmin rannekellot rikki kuukaudessa. Tämä ei ole mennyt miksikään vuodessa ja tikittää innokkaasti kovaa työtä tekevän duunarin kädessä. Tämä kello sopii: pihatöihin, kestää kosteutta, kestää likaa, kestää hikeä - ihan hyvä etäisyyskisa kilpailun palkinto, vai mitä?

Siinä syy, miksi Karismalla on aina ajoittain jaossa hyvä Madison rannekelloja - olkaa hyvä!

madison candytime rannekello Karisma straps kisan palkinto kissa

PS. taitettavat hammasharjat olivat hiukan samanlainen tarina :) 

Kirjoita kommentti