käsin tehty suomalainen kellonranneke 15mm remmi KURVI NIMINEN epäkesko keskiosalla ja 15mm leveällä suoralla nahkaremmillä. Italialaista haljasnahkaa.

Kellonrannekkeet epäkesko cuff suomalaista käsityötä

Tylsästä helposti tyylikkäämpään! - Kellon nahkarannekkeet

Nahka on kellojen rannekkeissa valmistusmateriaalina se perinteisin, etenkin kaksiosaisessa muodossaan. Kellonrannekkeisa käytettävä nahka on usein hyvin ohutta ja ranneke varsinaisesti muodostuu täytemeteriaalista. Täytemateriaalia on helppo muotoilla, jolla saadaan erilaisia kokomalleja rannekeeseen. Kalliimmat nahkarannekkeet valmistetaan paksuhkosta haljasnahasta, joka on nautaa, buffaloa tai sikaa ja rannekkeen alaosa on martiopinnalla tai tarvittaessa lisää tukevuutta antamassa siinä on ohut laatunahka. Tämä laatunahka käsityönä valmisitetuissa rannekkeissa voi olla lammasta, nautaa, poroa tai hirveä tarvittavien ominaisuuksien mukaan. Nahkarannekeita voidaan kuvioida ja koristella todella monella tavalla - näin syntyy myös mahdollisuus muokata oma kellonranneke.

Tyylikkäästi tikatulla tai kuvioidulla rannekkeella tuot kellollesi lisää arvokkuutta sekä rannekkeella saat arkikelloosi perinteistä ulkonäköä ja mukavuutta. Valikoimastamme löytyvät nahkarannekkeet sopivat monenlaiseen kelloon ja niin juhliin kuin jokapäiväiseen käyttöön.

 

kaareva viikinki bold kellonranneke on hyvännäköinen

 

TÄÄLTÄ KELLON NAHKARANNEKKEET

Nahka on mitä mainioin meteriaali kellonrannekkeisiin. Nahka on lämpimän tuntuista, pinnaltaan pehmeää ja nahkaa on todella erilaista olemassa. Tässä tuleekin nahan käytön olennainen ongelma.

Nyt valikoimaan on tullut siro SIMPPELI nahkaranneke, josta on saatavilla kahta eri mallia. mallit ovat natotyyppisellä liukuvalla remmillä ja remmillä, jossa on kiinteä vahvike cuff osan keskellä.

Muita  epäkeskoja on jo muutama ;)

hieno ja naisellinen kaareva mansetti kroko struktuurilla oleva kellonranneke

Valmiit epäkeskot eivät ole muokattavissa, muuten kuin nimikoinnilla tai pienellä kuvalla. Nämä on mahdillista myös muokata sykeanturillisiin kelloihin, kunhan kerrot kellon taustan koon, Muokkaa itse valikomasta voit muuttaa varastomallin custom malliksi ja niinollen niissä on enemmän vaihtoehtoja, mutta toimitusaika 🚚 voi olla jopa 5 viikkoa. 

Custom kokoelmassa tehdään itselle tai vaikka kaverille ryhmän nimen mukaan täysin sellaista, mitä sinä olet toivonut.  Rannekkeet ja epäkeskot  cuff lisäosat ovat yleensä nautaa, härkää, buffaloa, sikaa, ja koristeena voi olla python, lohi, strutsi, hirvi, peura tms, Erikoisemmat nahkatyypit tarvitsevat aina alusnahan. Alusnahka on aina pehmeää ja hiukan joustavaa, karitsaa, hirveä tai nautaa. Paksummat nahat, kute naudan, härän ja buffalon nahat ovat pääasiassa haljasnahkaa, mikä on paksua ja vahvaa. Mutta muista, että käsityönä tehty ranneke sisältää käsityön työn jäljen, eroaa selvästi tehdastekoisista. 

kelloranneke.fi karisma nahkainen kellon rannekke levenevällä mansetti eli cuff osalla. tässä rannekkeessa on käytetty naudan haljasnahkaa sekä pehmeää lampaannahkaa alekerroksessa. Ranneke on n. 24 cm pitkä ja 15mm leveä, cuff osa on n. 8cm pitkä ja 6cm korkea. Pehmeä kotimainen nahkaanneke, vaaleampiin masetti osiin saa laserkuvioinnin helposti ja nimikoinnin ILMAISEKSI. Edullinen kotimaiseksi rannekkeeksi. Toimitus aina varmasti tiistaina tai perjantaina ja edullinen timoimitus nopeasti.

Suomalaista Karismaattista KR käsityötä. Jo koskeminen näihin herättää omistamisen halua - mikset muokkaisi ranneketta itsellesi? Toimitusaika tosin on kysynnästä johtuen ihan huomioonotettava: 3-5 viikkoa. Vastineeksi saat 5-vuoden takuun takuuehtojen mukaan tietenkin.

 

Näin Voit valita ranneketyypin: 

  • kahdessa osassa,
  • suora yksiosaisena,
  • eri leveydet, tällä hetkellä löytyy 15mm, 18mm, 20mm,  - (22-24mm, 24-26mm kuuluvat kohta valittaviin)
  • värin saat ehdottaa itse.

Näin voit valita cuff osan:

  • kaareva, ellipsi, suorakaide, applestyle
  • eri leveydet, tällä hetkellä löytyy rannekeisiin jotka ovat15mm, 18mm, 20mm, 22-24mm, 24-26mm
  • värin saat ehdottaa itse.

Voit valita myös:

  • Tikkauksilla vai niiteillä 
  • Laserkuviointi,  kuvioinnin rajoitteena on nahan väri; pitää olla tarpeeksi vaaleaa - tavallinen ruskea ja siitä vaalemapaan.
  • Pakotuskuviointi: valmiita malleja on hyvin paljon (kysy) ja myös oma teksti voidaan pakottaa suoraan nahkaan.

 

Kirjoita kommentti