Karisman paras kellonranneke?

Karisman paras kellonranneke?

Hmmm... aika hankala määritellä sitä, mikä on se paras kellonranneke. Jokainen ranneke voi olla se maailman paras kellonranneke, kun se on juuri oikeassa käytössä.

Mutta minun mielestäni, ja mieleni ei muutu nopeasti tai helposti, paras kellonranneke on se joka pitää kellon rateessa - heh. Ei vaiskaan, vaikka nyt ranteessani on vaaleanpunainen 18mm - 16mm nahkaranneke, ei se ole ehdoton suosikkini. 

Viime lauantaina 8.5.2022 sain asiakaspalautteen suoraan asiakkaalta, ihan livenä. Hän oli pyytänyt hyvää ja kestävää kellonranneketta 22mm leveydellä ja sain vapaat kädet valita hänelle ranneke. Arvaa minkä hänelle valitsin?

Ihan heti lähdin miettimään nato ja zulustyle rannekkeiden materiaalia: kestävä, kuivuu nopeasti, huomaamattoman tuntuinen ranteessa ja niitä on saatavilla montaa väriä kahdella eri tyylillä. Loistava materiaali! Suorastaan paras! ja näitä on yksiosisina sekä kaksiosaisina. Koska halusin pelata ns. varman päälle valitsin harmaa mustan Bond värityksen sekä kaksiosaisena - olet varmaan samaa mieltä siitä, että valintani käy jokaiseen rannekelloon eikä ole täysin huomaamaton?

Asiakas kertoi, ettei hänellä ole koskaan ollut näin hyvää kellonranneketta! Se on nyt ollut 6 kk yhtämittaa ranteessa ja on edelleen myös hyvän näköinen ja tomii...

Oli kyllä todella mukava kuulla hänen palautteensa ja se suorastaan lämmitti siinä kun olimme +8 asteessa, tuulessa ja sateessa markkinakojun kanssa harrasteajoneuvojen ja moottoripyörien Ajokauden avajaistapahtumassa Turun Metsämäessä. Ei me siellä rannekkeita oikeestaan myyty, vaan NahkaJaakon tuotevalikoiman tuotteita.

Kelloranneke.fi verkkokaupan zuluztyle natomateriaaliset kaksiosaiset kellonrannekkeet eri väreissä

Kirjoita kommentti