Ei hätää, KR Straps pelastaa!

Ei hätää, KR Straps pelastaa!

Ei hätää, KR Straps pelastaa!

Kuinka monta kertaa oletkaan ollut tilanteessa, jossa lemppari kellorannekkeesi hajoaa kuin kuplamuovi ja tajuat, ettei sulla ole hajuakaan miten korjata sitä? Tai kun sun nahkaranneke on enemmän räjähtänyt käsilaukku kuin tyylikäs lisävaruste? Ei hätää, KR Straps on täällä auttamassa, niin kuin aina! Meiltä saat avun kellonrannekkeiden maailmassa, oli ongelmasi sitten rikki menneet, kuluneet tai tylsät rannekkeet.

Meidän rannekkeet ei ole mitään överiluokan hienouksia, ei, vaan ihan perussettii. Tarkoitettu niille, jotka haluavat pitää ranteensa ajan tasalla ilman, että joutuu ottamaan pankkilainaa tai myymään pimeesti ulkomailla munuiasensa. Ei mitään silkkaa luksusta täällä, vaan semisti siistii kamaa, joka sopii duunareille, tavallisille rannekellon omistajille ja niille, jotka tykkäävät vähän tuunata vaihtelunhalussaan.

Kaikki meidän rannekkeet on tehty puhtaasti käsityönä, ne tilaustuotteet kans , jotka pukataan ulos massatuotantona jossain päin maailmaa. Kiinassa, Intiassa, Puolassa, Tsekeissä - you name it. Ja ei, älä huoli, me tiedetään tehtaiden sertifikaatit. Meillä on oltu läsnä niiden sertifikaattien maailmassa niin tarkasti, et meitä syytetään pilkunviilajjiksi, ollaan nähty jopa tehtaiden vessat skypessä!

Meidän rannekkeita testataan kuin jotain uutta lääkettä, paitsi että meidän koekaniinit on meidän oma porukka: kaverit, sukulaiset ja tietenki meidän itse. Onhan se kiva tietää, ettei se milanese mesh tuu aiheuttaa kromiallergiaa niille, jotka vähän herkistyy, tai että se nahka ei oo mikään salakavala allergian lähde. Nylon kestää kovemmatkin sääolosuhteet ja silikoonistakin saa vaan harvemmin ihottumaa – ainakaan meidän tuotteilla.

Mut sit on ne TEMU:n ja Aliexpressin ihmeet. Miks sä maksaisit meidän rannekkeesta, kun saat saman tempun jostain random netin syövereistä 2 eurolla tai jopa kahella? No, me ei myydä mitään 2 euron rannekkeita, ja toisaalta me ei oo myöskään sun äiti, joka ostaa sulle kuuden paketin sukkia tarjouksesta. 
Ja vertaa vaikka meidän tavaroita niihin TEMU/Aliexpress-juttuihin. Miksi hitossa ostaisit niitä, kun meidän hintalappuun ei sisälly kaksi ämpäriä yhden hinnalla -tarjouksia? Jos sun ranne menee rikki meidän rannekkeella, se on varma merkki siitä, että se on paskaa. Meillä ei oo aikaa tuhlattavaksi tai ranteita hukattavaksi huonoihin tuotteisiin. Me ollaan selkeitä ja rehellisiä. Me myydään tavaraa kohtuullisella hinnalla, etukäteen tiedossa olevalla toimitusmaksulla ja selkeillä ehdoilla. Paitsi Suomen posti, se voi aina yllättää, mutta siinä sitä onkin elämän suola! 

Mut hei, mehän ei oo mitään teinipoppoota! Me yritetään tehä meidän tuotetiedoista sen verran monipuolisia, että vaikka et olisikaan horlogerin ammattilainen, tiedät mitä oot ostamassa. Me mitataan jokainen sentti ja yritetään tarjota jotain sellasta juttua, mitä et välttämättä löydä joka toisesta rannekemyymälästä.

 

Joten jos oot kyllästynyt ostamaan halpaa krääsää joka kolmas kuukausi uusiksi, tule käymään meidän verkkokaupassa. Me lupaamme, että saat vastinetta jokaiselle sentille, jonka meille lätkäiset. Ja hei, me ei oo mikään palkittu palvelu tai mitään, mutta ainakin me ollaan rehellisiä – ja se on meidän mielestä paras myyntivaltti. Ei meillä oo mitään kässäreitä siitä, että meidän rannekkeet ois "laadukkaita" tai että me myytäis "laatua". Ei. Me vaan myydään tavaraa, mikä on tehty kestämään ja näyttämään hyvältä sillä aikaa, kun se kestää. Jos se ei ole sun juttu, se on sun ongelma – tai sitten voit hypätä mukaan tähän meidän kelkkaan ja nauttia tyylikkäästä menosta.

Ja hei, jos huomaat kirjoitusvirheitä tai outoa häsäämistä, niin se voi johtua siitä, että meidän duunarilla on dyslexiaa ja muutakin kommellusta. Mutta hei, ainakin me yritetään parhaamme mukaan tarjota sulle kaikki tarvittava tieto meidän tuotteista. Mittoja, materiaaleja, mitä ikinä kellonrannekkeisiin liittyvää mieleesi juolahtaakaan. - niitä voi sit käydä lukemas blogist.

 Eli jos sä oot just se tyyppi, joka haluaa rannekkeen, joka ei hajoa käsiin ja näyttää silti ihan jees sun ranteessa, niin meidän osoitteesta kelloranneke.fi saattaa löytyä sun uus lemppari. Ja hei, jos sä oot niitä tyyppejä, jotka haluaa ostaa kuin kunnon kansalainen, ei mistään kalliista kultakaupasta, niin me ollaan sun ihmisiä. 

KR Straps on täällä sun pelastajana, niin kuin aina.

Kirjoita kommentti