cruelty free - keinonahasta rannekkeita

cruelty free - keinonahasta rannekkeita

Ei tartte vääntää, mää tiiän kyl et  cruelty free on myös sertifikaatti merkki tuotteille, joita ei ole testattu eläimillä. Karisman  cruelty free rannekkeet ovat keinonahkaa, ihan kokonaan eikä kenenkään eläimen ole vartavasten tarvinnut kokea kaltoinkohtelua ja kuolemaan rannekkeen vuoksi. 

Keinonahkainen ranneke on kuin kankainen ranneke, jossa on pinnoitus. Kyllä vaan, pinnoitus saattaa karista joistain kohdista käytön myötä pois, mutta ranneke on edullisempi. Koska ostohinta on edullisempi, se tietenkin tarkoittaa materiaalin olevan halvempaa. Nahkaisen hinnalla saat näitä meiltä melkeinpä säännönmuksiesti kaksi kappaletta ja kun tilaat niitä sen kaksi tai jopa useamman kerralla tulevat myös kuljetuskustannukset ilmastoystävällisemmiksi. 

Muuten yksi juttu, jonka olemme huomanneet: jopa kalliit merkkirannekkeet ovat usein ainakin toiselta pinnaltaan keinonahkaa - fucking surprise! ja joku on voinut maksaa remmistä satasen luokkaa. Olisko siinä vähän vedätyksen makua?

 cruelty free valkoinen keinonahkaranneke

Ei me lakata tekemästä aidosta nahasta olevia rannekkeita, mutta on hyvä tarjota vaihtoehtoja ja mikä parasta ne voivat olla vaihtoehtoja eläinten ja luonnon hyväksi.

Kirjoita kommentti