Älä osta Mesh metalliranneketta lukematta tätä!

Älä osta Mesh metalliranneketta lukematta tätä!

Mesh metallirannekkeiden historia

Mesh metallirannekkeiden tarina alkaa Italian Milanosta. 
Alueen työläisten käsityötaidot erikoistuivat hienojakoisen metallipunoksen valmistamiseen jo 1200 luvulla.
Alunperin haarniskojen ja korujen valmistusmateriaalina käytetty punos toimi tuontitavarana ja 1800 luvulla rannekellojen yleistymisen myötä alkoi myös mesh rannekkeita näkymään kelloissa. 

Yleistyminen

Kellovalmistajien huomio hienojakoisempiin milanese rannekkeisiin kiinnittyi n. 1920 luvulla, mutta mesh rannekkeen suosio kasvoi laajasti vasta 1970 luvulla, Omegan Ploprof Seamaster kellon ansiosta. Vaativaan sukelluskäyttöön tehdyn kellon mukana tullutta mesh ranneketta mainostettiin hain kestäväksi ja siitä nimi Shark mesh. 

Kyseinen ranneke oli kuitenkin hieman erilainen perinteisestä milanese mesh rannekkeesta siinä, että punos oli isompikokoisempaa ja väljempää. 

 

Klassista käyttömukavuutta

Nykyään Mesh rannekkeiden osalta valinnanvara on laaja ja rannekkeita löytyy hienojakoisempana milanese tyylisenä sekä isommalla punosvälillä.
Ei ole siis mikään ihme, että vintagekelloista nykypäivän älykelloihin asti löytyy mesh tyylisiä rannekkeita. Kestävä ja hengittävä rakenne, yhdistettynä klassiseen ulkonäköön on varma yhdistelmä joka toimii aina.

Katso tästä meidän Standard Mesh metalliranneke valikoimamme.

Tilaa meiltä Mesh rannekkeet helposti netistä!

 - Tilaamalla 3 ranneketta saat -25% tilauksestasi

 - Yli 35€ tilauksille saat ilmaiset toimituskulut

 - Jos et pidä rannekkeesta, palauta se meille (14 pv palautusoikeus)

 - Jos et halua vielä tilata, niin voit ottaa osaa  seuraamalla instagram tai facebook tiliämme ja tyjjäämällä sekä seuraamalla sivuamme pysyt koko ajan kartalla.

Kirjoita kommentti