3 yleisintä syytä vaihtaa kellon ranneke (mitä ei kerrota kelloliikkeissä?)

3 yleisintä syytä vaihtaa kellon ranneke (mitä ei kerrota kelloliikkeissä?)

1. Epämukavasta ja hiostavasta helposti mukavampaan 

   Suurimmassa osassa varsinkin edullisemman luokan kelloissa on ranneke yleensä se paikka, mistä kellonvalmistaja pyrkii tinkimään laadullisesti. Tämä luonnollisesti vaikuttaa käyttömukavuuteen ja yleensä johtaa pidemmällä ajanjaksolla kellon käyttämättä jättämiseen. Paremmasta materiaalista hyvin valmistettu ranneke on ranteessa paljon käyttäjäystävällisempi, mukavampi ja kestävämpi valinta. 

   2. Tylsemmästä tyylikkäämpään yhdistelmään 

    Sen lisäksi, että kellon tulisi olla mukava ranteessa on tärkeää myös rannekkeen ulkonäkö. Vaihtamalla rannekkeen eri väriseen ja toisesta materiaalista valmistettuun, saat esimerkiksi yhteensopivuutta vaatteidesi ja kellosi värimaailman kanssa. Voit vaihtaa rannekkeita eri olosuhteiden, tilaisuuksien ja tapahtumien mukaan. 

    3. Vaihtelu virkistää
     Vaihtelu virkistää ja kelloharrastajilla onkin yleensä useita rannekevaihtoehtoja jokaiseen kelloonsa. Rannekkeiden vaihtelulla voit myös mahdollistaa saman kellon käyttämisen useammassa eri tilanteessa. Kelloliikkeet ei halua sinun tietävän sitä faktaa, että ranneketta ei tarvitse vaihtaa kelloliikkeessä, tämä on yllättävän kallista. Voit vaihtaa uuden rannekkeen kelloosi itse helposti. Löydät uuden rannekkeen vaihtamiseen tarvittavat ohjeet sivuiltamme.

      

     Tai lue lisää blogisivulta ja etuvivuiltamme sekä tilaamalla uutiskirjeemme (5 askeleen ohje)

      

     Kirjoita kommentti